«You»:

Netflix-suksessen får ny kvinnelig hovedrolle

Blir hun offer for Joe Goldberg i andre sesong av «You»?

ANDRE SESONG: Nå har det blitt avslørt hvem som blir ny kvinnelig hovedrolle i «You». Adjø, Beck... FOTO: Netflix
ANDRE SESONG: Nå har det blitt avslørt hvem som blir ny kvinnelig hovedrolle i «You». Adjø, Beck... FOTO: Netflix Vis mer
Publisert

NB: Denne saken inneholder spoilere! Ikke les dersom du ikke er ferdig med første sesong av «You».

Netflix lanserer stadig mer originalt materiale, og gjør enorm suksess; både «Bird Box», «Black Mirror», «Stranger Things» og «Conversations with A Killer: The Ted Bundy Tapes» (som alle er strømmetjenestens egne) er blant de mest omtalte filmene og seriene det siste året.

Dét gjelder også «You», og nå er en ny sesong av publikumsfavoritten på vei.

Spenningsserien handler i korte trekk om Joe Goldberg; en anonym bokhandler som virker som en helt vanlig fyr utad, men som i virkeligheten – skjult bak mesterlig utført manipulering – er en morderisk pyskopat.

Ingenting (og da mener vi ingenting...) kan stoppe Joe på veien mot målet: Å få kvinnen han er besatt av til å elske ham tilbake.

I første sesong er dét den vakre skribenten Beck – men i siste episode måtte hun bøte med livet etter å ha oppdaget Joes bekmørke hemmeligheter. Så, hva i all verden skal skje i sesong to?

Stjerneskudd erstatter Beck

Foreløpig er det lite informasjon om andre sesong av «You», men vi vet at innspillingen starter i februar og at tidligere «Gossip Girl»-stjerne Penn Badgley skal være med videre som den gale stalkeren.

Og nå har TV Line avslørt hvem som erstatter Beck, spilt av Elizabeth Lail, som seriens kvinnelige hovedrolle!

Victoria Pedretti skal portrettere karakteren Love Quinn; en kokkespire som, i motsetning til Beck, ikke bryr seg om sosiale medier og selvpromotering. I tillegg er hun i sorg – hvorfor vites ikke – og føler derfor en spesiell tilknytning til Joe. (Han har tross alt mistet sitt livs store kjærlighet, selv om det var ved å drepe henne selv. Pytt, pytt.)

Pedretti er bare 23 år gammel, men har allerede en imponerende CV. Mest nylig spilte hun i en annen Netflix-original, «The Hauting of Hill House», og senere år dukker hun opp i stjernetunge «Once Upon a Time in Hollywood».

Dette jo bli bra? Se bilde av Pedretti under:

LES OGSÅ: Kjenner du igjen den vakre kjendisdatteren?

UNG OG LOVENDE: 23 år gamle Victoria Pedretti er den nye stjernen i Netflix «You». FOTO: Instagram
UNG OG LOVENDE: 23 år gamle Victoria Pedretti er den nye stjernen i Netflix «You». FOTO: Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer