Oscar-utdelingen:

Nettet koker etter superstjernens intervju

Er Hugh Grant en drittsekk her eller bare britisk?

OSCAR-UTDELINGEN: Søndag 12. mars var det duket for den 95 utdelingen av Oscar-statuetter. Blant stjernene som dukket opp var Hugh Grant sammen med kona Anna Eberstein. FOTO: NTB.
OSCAR-UTDELINGEN: Søndag 12. mars var det duket for den 95 utdelingen av Oscar-statuetter. Blant stjernene som dukket opp var Hugh Grant sammen med kona Anna Eberstein. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

«Motbydelig oppførsel og drittsekk», hevder noen. «Britisk humor og tørrvittig», hevder andre. Uansett hva man mener om hvordan Hugh Grant svarte under det korte intervjuet med modell Ashley Graham under årets Oscar-utdeling, var nok svarene hans noe kontante.

Graham på sin side er ikke kjent for å holde tilbake om hva hun tenker og har flere ganger brukt sosiale medier til å belyse kroppspositivisme.

«Nei, ingen spesielle»

Hugh Grant var noe mer tilbakeholden da han ble intervjuet av Ashley Graham. Og intervjuet har fått nettet til å koke. Graham som var på jobb for ABC, var i gang med å stille «Love Actually»-stjernen en rekke standard-spørsmål. Og hun virket ikke forberedt på svarene, eller mangelen på dem, skriver Page Six.

Hun starter med å kalle Grant en Oscar-veteran og deretter spør hun ham hvordan det er å være tilbake på utdelingen.

«Vel, det er fascinerende, hele menneskeheten er her. Det er «vanity fair», sa han og refererte ifølge VG mest sannsynlig til en litterær analogi, mens intervjueren på sin side oppfattet det som en hentydning til etterfesten i regi av magasinet Vanity Fair.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer