Oscar-utdelingen:

Nettet koker etter superstjernens intervju

Er Hugh Grant en drittsekk her eller bare britisk?

OSCAR-UTDELINGEN: Søndag 12. mars var det duket for den 95 utdelingen av Oscar-statuetter. Blant stjernene som dukket opp var Hugh Grant sammen med kona Anna Eberstein. FOTO: NTB.
OSCAR-UTDELINGEN: Søndag 12. mars var det duket for den 95 utdelingen av Oscar-statuetter. Blant stjernene som dukket opp var Hugh Grant sammen med kona Anna Eberstein. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

«Motbydelig oppførsel og drittsekk», hevder noen. «Britisk humor og tørrvittig», hevder andre. Uansett hva man mener om hvordan Hugh Grant svarte under det korte intervjuet med modell Ashley Graham under årets Oscar-utdeling, var nok svarene hans noe kontante.

Graham på sin side er ikke kjent for å holde tilbake om hva hun tenker og har flere ganger brukt sosiale medier til å belyse kroppspositivisme.

«Nei, ingen spesielle»

Hugh Grant var noe mer tilbakeholden da han ble intervjuet av Ashley Graham. Og intervjuet har fått nettet til å koke. Graham som var på jobb for ABC, var i gang med å stille «Love Actually»-stjernen en rekke standard-spørsmål. Og hun virket ikke forberedt på svarene, eller mangelen på dem, skriver Page Six.

Hun starter med å kalle Grant en Oscar-veteran og deretter spør hun ham hvordan det er å være tilbake på utdelingen.

«Vel, det er fascinerende, hele menneskeheten er her. Det er «vanity fair», sa han og refererte ifølge VG mest sannsynlig til en litterær analogi, mens intervjueren på sin side oppfattet det som en hentydning til etterfesten i regi av magasinet Vanity Fair.

Hun spurte Grant om han var spent på hvem som kom til å stikke av med statuetter i løpet av kvelden. Hvor på Grant svarte; «Nei, ingen spesielle».

Etter det kontante svaret, prøvde Graham seg på spørsmål om «hvem han hadde på seg»- altså hvem som hadde designet antrekket hans. Notting Hill-stjernen svarte nok en gang kort: Bare dressen min, husker ikke navnet på skredderen min.

Graham skifter tema og spør deretter Grant om hvordan det var å spille i Glass Onion, en film hun la til at hun syntes var fantastisk og som hun elsket.

«Vel jeg er så vidt med i den, jeg er med i rundt tre sekunder».

Graham fortsetter med å si at til tross for den snaue rollen, dukket han jo opp og hadde det vel morsomt? Grant svarer: «Eh, nesten».

«Så motbydelig»

Etter dette avslutter Graham fort intervjuet. Det britiske nettstedet Independent skriver om at flere fans reagerer på intervjuet på Twitter. Hvor de kaller det for det flaueste TV-øyeblikket så langt i 2023.

«Hugh Grant var så frekk under dette intervjuet! Ashley Graham håndterte det på en god måte. Måten han himlet med øynene på var så motbydelig.»

Det skriver en av twitter-brukerne, mens en annen skriver:

«Ikke gjør intervjuet hvis du så tydelig ikke vil bli intervjuet.»

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer