Ida Fladen:

- Noen heftige dager på sykehus

Ida Fladen åpner seg om helseplager.

HELT ÆRLIG: Ida Fladen snakker ut om sin personlige helse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HELT ÆRLIG: Ida Fladen snakker ut om sin personlige helse. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Ida Fladen (36) er for mange kjent som den sprudlende jenta, som blant annet tuller rundt i «Spårtsklubben». Men hun har også vist flere sårbare sider ved seg selv - og har tidligere vært åpen om mye, deriblant et tøft brudd.

Nå deler hun nok en gang noe sårbart med følgerne sine.

Avslører operasjon

Fladen åpner seg i et lengre innlegg på Instagram tirsdag, hvor hun viser en rekke bilder. Det første er en selfie fra sykesenga, av Fladen kledd i ei sykehusskjorte. Også bilde to er fra sykehuset, mens det tredje bildet viser et stort arr over halsen hennes.

I teksten utdyper hun bildene.

«Selv om jeg deler i hytt og pine, så er det noen ting som sitter litt langt inne for meg å være åpen om også. Sykdom har vært en ting jeg ofte har jobbet hardt for å holde borte fra offentligheten», åpner hun innlegget.

Videre forklarer 36-åringen at hun tror det kommer av at hun lever med en kronisk sykdom, og at hun med den har møtt mange fordommer og lite forståelse - både offentlig og privat - de gangene hun har vært åpen.

«Jeg har ikke villet at det skal være noe som definerer hvem jeg er», skriver hun.

Fladen deler deretter bakgrunnen for sykehusbesøket, og det store arret som man ser over halsen hennes.

«Jeg har operert bort skjoldbruskkjertelen. Detaljene rundt det holder jeg for meg selv inntil videre, men operasjonen har gått bra», forteller hun.

Se og Hør har ikke lyktes i å komme i kontakt med Ida Fladen.

Åpen om eget følelsesliv

Å snakke om ting som er sårt, har Ida Fladen gjort mye av. Hun oppfordrer dessuten en rekke andre kjendiser til å åpne seg og slippe ut følelser gjennom podkasten «Ida med hjertet i hånda».

Men før hun opplevde dyp kjærlighetssorg og bestemte seg for å snakke om den sammen med andre norske kjendiser i podkastformat, var hun åpen om andre utfordringer.

For noen år tilbake snakket hun ut om egen depresjon, i TV 2-programmet «Happy Go Lucky». I utgangspunktet skulle det være et treningsprogram, men da hun endte opp i en depresjon og ting ikke gikk etter planen, fikk hun ideen om det nevnte programmet.

Treningsprogrammet ble dermed skrotet, mens «Happy Go Lucky» - et program der Fladen tester åtte leveregler som skal forebygge depresjon og forsterke lykkefølelsen - fikk tommel opp.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer