Reese Witherspoon

Nok en gang tas mor og datter for å være tvillinger

- Jeg måtte bønnfalle henne, skriver Reese Witherspoon på sosiale medier.

REESE WITHERSPOON: Gjennom hele oppveksten har Hollywood-skuespillerens datter Ava Phillippe fått høre at hun er som snytt ut av nesen på sin verdensberømte mor Reese Witherspoon - og denne julen var intet unntak. Se bildet i saken! FOTO: Skjermdump Instagram
REESE WITHERSPOON: Gjennom hele oppveksten har Hollywood-skuespillerens datter Ava Phillippe fått høre at hun er som snytt ut av nesen på sin verdensberømte mor Reese Witherspoon - og denne julen var intet unntak. Se bildet i saken! FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

I begynnelsen av 20-årene, akkurat da Reese Witherspoon (44) hadde markert seg som up and coming skuespiller i Hollywood, ble hun gravid med sitt aller første barn.

Reese var kjæreste med kollega Ryan Phillippe (46), som hun hadde møtt under innspillingen av kult-filmen Cruel Intentions (1999), og sammen var de et av Hollywoods desidert hotteste par.

Sommeren samme år som filmen hadde premiere, var de to gift.

Det tok ikke lang tid før parets første barn, Ava (21), kom til verden - og fire år senere ble sønnen Deacon (17) født.

Men forholdet mellom de to unge Hollywood-skuespillerne skulle vise seg å ikke holde livet ut. I 2008 tok de to ut skilsmisse.

BARNA: I tillegg til Ava og Deacon, har også Reese Witherspoon sønnen Tennessee (8) med sin nåværende ektemann Jim Toth (50). Dette bildet er tatt i NYC i 2013. FOTO: NTB
BARNA: I tillegg til Ava og Deacon, har også Reese Witherspoon sønnen Tennessee (8) med sin nåværende ektemann Jim Toth (50). Dette bildet er tatt i NYC i 2013. FOTO: NTB Vis mer

Både Ryan og Reese har vært delaktige i sine to felles barns liv, og begge har utviklet nære bånd med datteren som nå er 21 og sønnen på 17.

Spesielt Reese og datteren Ava har en helt spesiell kjemi, og er begge ofte å se på hverandres sosiale medier-profiler. Her hender det at de legger ut bilder av hverandre, gjerne med svært personlige hyllester.

Og hver gang nye bilder av dem blir lagt ut, enten på sosiale medier eller står på trykk i magasiner, blir de to alltid tatt for å være søstre - og ofte tvillinger.

- Kom igjen! Tvillingene!!!

Denne julen er intet unntak, og da Reese Witherspoon la ut et sjarmerende bilde av seg selv og datteren i matchende julegensere, sto sammenligningene i kø i kommentarfeltet.

Til bildet skriver hun:

«Ok, det er hundre prosent sant at jeg måtte bønnfalle henne om å gå ikledd matchende julegenser som meg ... men er ikke det bare SØTT??!!».

Følgerne hennes er enig:

«Kom igjen! Tvillingene!!! Vakre damer. Elsk!» skriver Hollywood-stjernen Drew Barrymore (45) henrykt.

«Det var så verdt det!» skriver skuespiller-kollega Jennifer Garner (48).

«Supersøte!» responderer skuespiller Selma Blair (48), mens kjendisjournalist Derek Blasberg (38) med glimt i øyet skriver:

«Jeg er glad for at dere tagget dere selv i bildet, sånn at jeg klarte å skille hvem som var hvem! »

Mens Ava selv kommenterte med et enkelt «hehe, jeg elsker deg, mamma» i kommentarfeltet.

I forbindelse med den amerikanske morsdagen i mai, skrev hun et nydelig innlegg der hun takket sin mor for omsorgen og kjærligheten opp gjennom årene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer