Royalteen

Norske kjendissønner aktuell i Netflix-film

- Jeg forsøker å holde meg litt unna det å være «sønnen til», sier Niels Skåber (20) til KK.

ROYALTEEN: Niels Skåber og Mathias Storhøi spiller i Netflix-serien Royalteen. FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK
ROYALTEEN: Niels Skåber og Mathias Storhøi spiller i Netflix-serien Royalteen. FOTO: Malini Gaare Bjørnstad // KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kongelig drama er hetere enn noen gang før, og denne gangen er det strømmetjenesten Netflix som er ute med sin egen versjon av kjærlighetshistorien mellom en tronarving og en av folket.

I denne settingen; en kronprins og en kvinnelig medelev.

Filmen har fått tittelen Royalteen, og er basert på Arvingen-bøkene til de norske forfatterne Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug fra 2020.

I rollen som kronprins Karl Johan finner vi Oslo-gutten Mathias Storhøi (21). Han har gått på drama på Skam-skolen Hartvig Nissen, sammen med blant andre Royalteen-kollega Niels Skåber (20).

Begge barn av to godt etablerte skuespillere; nemlig Dennis Storhøi (62) og Linn Skåber (52).

KK møtte Mathias og Niels i forbindelse med promoteringen av Royalteen i midten av august, og de er begge tydelige på at de ikke ønsker å bli kjent som «sønnen til» to av Norges største skuespillere - men heller opparbeide seg sin egen karriere basert på eget navn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer