Kristine Frøseth

Norske Kristine (25) har rolle i «hemmelig» Lena Dunham-film

Den stjernespekkede filmen tar for seg kvinnelig seksualitet.

KRISTINE FRØSETH: Den norske skuespilleren Kristine Frøseth (t.h.) har gjort seg bemerket som skuespiller over Atlanteren. Nå er hun castet i skuespiller og manusforfatter Lena Dunhams (t.v) nyeste filmprosjekt. FOTO: NTB
KRISTINE FRØSETH: Den norske skuespilleren Kristine Frøseth (t.h.) har gjort seg bemerket som skuespiller over Atlanteren. Nå er hun castet i skuespiller og manusforfatter Lena Dunhams (t.v) nyeste filmprosjekt. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under den prestisjetunge filmfestivalen i Berlin, som i disse dager pågår digitalt som følge av covid-pandemien, avslørte Girls-stjernen Lena Dunham (34) at hun har en ny film på trappene - nemlig Sharp Stick.

Ifølge Variety er dette den første filmen på hele 11 år som skuespiller Lena Dunham har en hovedrolle i. I 2010 spilte hun i filmen Tiny Furniture, som hadde både Jemima Kirke (35) og Alex Karpovsky (45) på rollelisten - og som to år senere debuterte i HBO-serien Girls side om side med Lena Dunham.

I 2019 var Dunham aktuell i en birolle i Oscar-filmen Once Upon a Time in Hollywood side om side med Brad Pitt (57) og Leonardo DiCaprio (46).

Det er Dunham selv som står for manus og regi på Sharp Stick, og filmen er produsert gjennom hennes eget selskap Good Thing Going. På rollelisten finner vi blant andre norske Kristine Frøseth (25) - som i USA bruker etternavnet Froseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer