<strong>BROEN:</strong> Endelig er den her, den første teaseren til den fjerde og siste sesongen av «Broen».
BROEN: Endelig er den her, den første teaseren til den fjerde og siste sesongen av «Broen». Vis mer

Broen:

NRK til KK.no: - Vi tror publikum vil få forventningene sine innfridd

Her er teaseren for den fjerde og siste sesong av «Broen».

Publisert
Sist oppdatert

På «Broen» sin Facebook-side ble det stor trafikk da de for en uke siden la ut den 50 sekunder langer teaseren til den fjerde og avsluttende sesongen av den nordiske noir-suksessen «Broen» med teksen: «Every saga ends ...» The teaser for our final season is here!

Teaseren gir oss en smakebit på hva som har skjedd med hovedpersonene siden sist, og antyder at forholdet mellom Saga og Henrik er anstrengt - iiiik.

LES OGSÅ: Endelig får vi se mer av Fifty Shades Freed!

Sendes rett over nyåret

I slutten av mars kunne Anna Croneman, som er programsjef for drama og film i SVT, avsløre at premieredatoen var satt. Psst, har du fått med deg traileren til Jo Nesbøs «Snømannen»? Den kan du se her!

- Jeg kan bekrefte at «Broen» sesong 4 har premiere første nyttårsdag 2018. Bakgrunnen for at vi har valgt akkurat den datoen er at vi så klart vi gi alle fans, våre seere, en veldig fin presang i sofaen 1. nyttårsdag, fortalte hun til det svenske nyhetsnettstedet Expressen .

- Men hvordan er det med Norge, vil vi få den samme premieredatoen?

- Premieredatoen er foreløpig ikke satt, men den vil bli tett opp mot Sveriges. Den endelige datoen vil være klar i løpet av et par uker, forteller Sidsel Linden, som er pressekontakt i NRK, til KK.no.

LES OGSÅ: Kim Bodnia: – Drikkingen kostet for mye

<strong>BROEN SESONG 4:</strong> Ifølge NRK kan vi glede oss til den fjerde og siste sesongen av spenningsserien. FOTO: Skjermdump Instagram
BROEN SESONG 4: Ifølge NRK kan vi glede oss til den fjerde og siste sesongen av spenningsserien. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

- Vil få forventningene innfridd

Innspillingen av den siste sesongen begynte allerede i fjor, og da ble det bekreftet at skuespillerne Sofia Helin (45) og Thure Lindhardt (42) fortsetter i hovedrollene som politietterforskerne «Saga Norén» og hennes danske kollega «Henrik Sabroe».

Hvorvidt Kim Bodnia (52), som hadde en stor rolle som «Martin Rohde» i de to første sesongene, vil dukke opp igjen, gjenstår å se. Manuset til den fjerde sesongen vil bli skrevet av «Broen»-skaperen Hans Rosenfeldt, sammen med den nye hovedmanusforfatteren Camilla Ahlgren. Rosenfeldt hadde opprinnelig planlagt å starte handlingen til «Broen» sesong 4 under allehelgensnatten, men denne serieåpningen er nå endret.

Tone Rønning, som er Executive Producer hos NRK, kan røpe at vi har mye å glede oss til.

- Jeg tror publikum vil få forventningene sine innfridd. Det er bare å glede seg, for dette vil bli en fin og spennende sesong, hvor det siste kapittelet i historien vil bli lukket, sier hun til KK.no og legger til at hun synes det er interessant hvor knyttet publikum har blitt til karakterene:

- Plottet har trukket publikum inn i «Broen»-universet, men det er ingen tvil om at det er karakterer som Saga Norén og Henrik Sabroe som har fått dem til å bli. Det synes jeg er fint.

- Vil det bli sluppet en trailer snart?

- Vi vil slipper mer når vi nærmer oss sendingen. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet, sier hun.

Den fjerde og siste sesongen av «Broen» vil bestå av 8 episoder og har som sagt premiere 1. nyttårsdag på SVT.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer