Disney:

Ny Askepott-film er på vei

Disse stjernene har kapret rollene.

KAPRET HOVEDROLLEN: Artisten Camila Cabello skal spille Askepott! Foto: Scanpix
KAPRET HOVEDROLLEN: Artisten Camila Cabello skal spille Askepott! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

I det siste har Disney virkelig hatt mye å gjøre. De gamle, gode animasjonsklassikerne er blitt spilt inn på nytt - denne gangen med ekte mennesker eller dyr.

Okei, dyrene er kanskje ikke helt ekte, men det ser sånn ut! Nylig hadde «Løvenes Konge» premiere og nylig ble det kjent hvem som skal spille «Ariel» i den nye versjonen som det fremdeles er uvisst når har premiere.

Ny Askepott-film

Noen av de kjære Disney-filmene har faktisk kommet i flere versjoner. Deriblant «Snøhvit» og nå «Askepott».

I 2015 kom det en «Askepott»-film med Lily James (30) og Cate Blanchett (50) i hovedrollene. Men nå kan det se ut til at Disney ikke er fornøyde med kun én «Askepott»-film.

Nylig ble det kjent at en splitter ny versjon er på vei. Denne gangen er det artisten Camila Cabello (22) som skal spille hovedrollen.

Hun startet karrieren sin i «X Factor» i 2012. Der ble hun satt sammen med fire andre jenter og utgjorde dermed gruppen Fifth Harmony (se video under. Cabello synger fra 1:14). Det ble mye oppstyr da Cabello bestemte seg for å bryte ut av gruppen, men det kan se ut til at det var rett valg - hvert fall for henne.

ASKEPOTT: Camila Cabello. Foto: Scanpix
ASKEPOTT: Camila Cabello. Foto: Scanpix Vis mer

Nå topper hun lister over hele verden med låter som «Havana», «Liar» og «Señorita». I samme Askepott-film finner vi også en annen sangstjerne. Idina Menzel (48) er visstnok hun som skal spille stemoren til «Askepott».

Du kjenner nok igjen stemmen til Menzel fra den populære «Frozen»-filmen.

STEMOREN: Idina Menzel. Foto: Scanpix
STEMOREN: Idina Menzel. Foto: Scanpix Vis mer

Ved «Askepotts» side finner vi som alltid den gode feen. Denne gangen har Disney bestemt seg for at en mann skal spille denne rollen: Billy Porter (50). Han vant nylig en Emmy for sin rolle i serien «Pose».

DEN GODE FEEN: Billy Porter. Foto: Scanpix
DEN GODE FEEN: Billy Porter. Foto: Scanpix Vis mer

For å toppe det hele er det James Corden (41) som er produsent på prosjektet. Han har talkshowet Late Late Show og er blant annet kjent for segmentet «Carpool Karaoke». Dette må jo bare bli bra!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer