Overrasker med Anna Nicole Smith-kolleksjon

Ny kleskolleksjon – 14 år etter hennes død

Anna Nicole Smith var hele verdens sexsymbol, og skandalene sto i kø. 14 år etter at hun døde av en overdose, er hun igjen brennaktuell.

ANNA NICOLE SMITH: Oktober 2021 får verden gjensyn med Anna Nicole Smith, i form av ikke tidligere publiserte bilder på en ny kleskolleksjon. Skuespiller Sydney Sweeney gjenskaper mange av Smiths ikoniske jeansøyeblikk fra 90-tallet FOTO: NTB
ANNA NICOLE SMITH: Oktober 2021 får verden gjensyn med Anna Nicole Smith, i form av ikke tidligere publiserte bilder på en ny kleskolleksjon. Skuespiller Sydney Sweeney gjenskaper mange av Smiths ikoniske jeansøyeblikk fra 90-tallet FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange mente sexsymbolet Anna Nicole Smith hadde en agenda, da hun som 26 år gammel Playboy-modell giftet seg med den 89 år gamle oljemagnaten J. Howard Marshall i 1994.

Brudebildet av den brystfagre og tilsynelatende vitale nakenmodellen, og den skrøpelige milliardæren i rullestol, forteller en historie som har vært gjenstand for spekulasjoner. For hvem gifter seg med en som kunne vært … oldefaren?

Men ekteskapet er bare en av Anna Nicole Smiths mange oppsiktsvekkende historier.

KK har tidligere skrevet om hvordan det pikante giftermålet snart druknet i et sammensurium av arvestrid, farskapstester og foreldrerett. En kamp som skulle fortsette lenge etter at Anna Nicole Smith døde av en overdose 8. februar 2007, da datteren Daniellyn var bare noen måneder gammel.

Sønnen døde av overdose

Anna Nicole Smith slo gjennom som «Playmate of the Year» i 1993, og prydet siden et utall cover.

Allerede som 18-åring var hun blitt mor til sønnen Daniel, og KK har tidligere skrevet om at Daniel i 2007 døde av en overdose, og at Anna Nicole i sin dype sorg skal ha forsøkt å klatre opp i kisten hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer