Kongelig

Ny kongelig babylykke i fyrstehuset i Monaco

Prinsesse Stephanie (57) blir bestemor for første gang!

KONGELIG: Louis og Marie Ducruet med onkel prins Albert II av Monaco og Louis' lillesøster Camille Gottlieb under en fest i Monaco i sommer. FOTO: NTB
KONGELIG: Louis og Marie Ducruet med onkel prins Albert II av Monaco og Louis' lillesøster Camille Gottlieb under en fest i Monaco i sommer. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Over 11 år etter at de møttes på en nattklubb i Cannes, smiler babylykken til ekteparet Louis (29) og Marie Ducruet (29). Paret giftet seg i 2019.

Begge delte den gledelige nyheten på sosiale medier, og fikk god hjelp fra familiehunden Pancake.

«Et eventyr har akkurat begynt», skriver paret til Instagram-innlegget. Hunden Pancake har en søt genser med skriften «En som snart blir storebror».

Babynyheten kom dager etter at ekteparet deltok på feiringen av Monacos nasjonaldag 19. november - og det var flere som spekulerte i om 29-åringen Marie ventet barn.

Marie, som het Chevallier før hun giftet seg med sønnen til prinsesse Stephanie (57) og barnebarnet til avdøde fyrst Rainer, delte et bilde på Instagram-profilen sin fra nasjonaldagsfeiringen, og det var mange som ikke klarte å la være å ønske henne tillykke med familieforøkelsen.

Da var det enda fire dager til ekteparet skulle bekrefte den gledelige nyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer