Bridgerton:

Ny serie i Bridgerton-universet byr på hete scener

Se de første klippene fra serien om Dronning Charlotte her

BRIDGERTON: Dronning Charlotte har vært å se i to første sesongene av kostymedramaserien Bridgerton på Netflix. Hun vil nå få sin helg egne serie i seks deler hvor vi vite mer om henne som ung. FOTO: NTB. p
BRIDGERTON: Dronning Charlotte har vært å se i to første sesongene av kostymedramaserien Bridgerton på Netflix. Hun vil nå få sin helg egne serie i seks deler hvor vi vite mer om henne som ung. FOTO: NTB. p Vis mer
Publisert

Det kan se ut som at 2023 blir et knallår for alle med en svakhet for kostymedrama.

Med to sesonger bak seg har serien Netflix-suksessen «Bridgerton», som er basert på forfatter Julia Quinns åtte bøker om de åtte Brigerton-søsknene og deres søken etter kjærlighet, blitt en stor suksess.

Serien har også hatt en betydelig påvirkning på motebildet da handlingen utspiller seg i 1800-tallets London, og byr på fotside kjoler, rysjer, glitrende smykker og maskeradeball, men også mer problematiske elementer slik som for eksempel strammende korsetter.

Allerede før sesong tre av Bridgerton, hvor vi skal følge Colin og Penelopes romanse, er ute på Netflix, får vi en smakebit på en ny serie fra samme univers - nemlig «Queen Charlotte: A Bridgerton Story».

Denne gangen får vi se hvordan den sentrale skikkelsen Dronning Charlotte kom til makten.

Miniserien vil bli på seks episoder og utspiller seg altså før Bridgerton-søsknenes kjærlighetshistorier. Det skriver svenske ELLE.

NY SERIE: Vi får vite mer om hvordan Dronning Charlotte kom til makten i den nye serien Queen Charlotte: A Bridgerton Story. FOTO: NTB
NY SERIE: Vi får vite mer om hvordan Dronning Charlotte kom til makten i den nye serien Queen Charlotte: A Bridgerton Story. FOTO: NTB Vis mer

Romantikk og hete scener

Vi kommer også til å bli bedre kjent med to andre kvinner allerede godt kjent fra den opprinnelige serien: Nemlig den strenge Lady Danbury og vår favoritt-mamma Violet Bridgerton.

Se traileren her:

Adjoa Andoh, som spiller Lady Danbury, Ruth Gemmel som spiller Violet og Golda Rosheuvel som spiller dronningen i Bridgerton, vil være å se i den nye serien. Rollen som den unge Dronning Charlotte spilles av India Amarteifio.

Nylig slapp Netflix en trailer for spinoff-serien, og i den får vi se hvordan den unge dronningen treffer sin George. Dessuten kan det virke som sesongen vil by på noen ganske hete scener hva romantikk angår.

Serien vil ha premiere på Netflix 4. mai.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer