Sex and the City:

Ny «Sex og Singelliv»-serie kommer

«Is There Still Sex in the City?», spør forfatteren. Svaret er ja!

NY SEIRE PÅ VEI: Det blir mest sannsynlig ikke Cynthia Nixon (t.v.), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis (t.h.) vi får se på skjermen, men en ny serie fra Sex og Singelliv-forfatteren er på vei! Foto: Scanpix
NY SEIRE PÅ VEI: Det blir mest sannsynlig ikke Cynthia Nixon (t.v.), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis (t.h.) vi får se på skjermen, men en ny serie fra Sex og Singelliv-forfatteren er på vei! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at vi fant ut at Kim Cattrall (62) og Sarah Jessica Parker (54) visstnok ikke skal være bestevenner privat, skjønte vi at det mest sannsynlig ikke vil bli en tredje «Sex og Singelliv»-film.

Trist som det er, kan vi hvert fall glede oss over at forfatteren bak suksesserien, Candice Bushnell, har skrevet en ny bok: «Is There Still Sex in the City?»

Ifølge Deadline skal boken ha blitt plukket opp av Paramount Television og Anonymous Content. Bushnell skal visstnok være en av produsentene til den kommende serien.

Selv om det (mest sannsynlig) ikke vil bli det samme uten Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, har vi fortsatt troen på at dette kan bli gøy. Handlingen er nemlig ganske så lik «Sex og Singelliv».

Serien skal følge et ukjent antall kvinner fra New York City gjennom vennskap, dating, ekteskap og selvfølgelig: sex.

Deadline legger derimot til at det er noe som ville skille denne serien ut fra den andre. Nå skal vi følge kvinner i 50- og 60-åra. Forfatter Bushnell sier til nettavisen at man tidligere forventet av kvinner som nærmet seg pensjonistalder kun kom til å legge på seg og bli eldre. Slik mener hun det ikke er lenger:

- Det var ikke forventet at kvinner skulle trene, starte nye forretninger, flytte til en annen by, ha tilfeldig sex med fremmede, eller å begynne helt på nytt igjen. Men det er akkurat slik livene til mange på 50 og 60 år er, sier Bushnell og legger til at hun gleder seg til å vise dette både i boka og på tv-skjermen.

SUKSESS: Vi kan ikke se for oss noen andre i rollene som Samantha, Miranda, Carrie og Charlotte enn disse damene. Foto: Scanipx
SUKSESS: Vi kan ikke se for oss noen andre i rollene som Samantha, Miranda, Carrie og Charlotte enn disse damene. Foto: Scanipx Vis mer

Nicole Clemens, Paramount Televisions president, sier til Deadline at hun er sikker på at det fremdeles er «sex in the city».

- Vi er begeistret over å kunne ta dette videre og vise det gjennom øynene til kvinner i 50-åra, sier hun og legger til at hun mener at dette er et underrepresentert synspunkt.

KLAR FOR MER MORO: Nå gleder vi oss til forfatter Candice Bushnell slipper sin nye bok: Is There Still Sex in the City? Foto: Scanpix
KLAR FOR MER MORO: Nå gleder vi oss til forfatter Candice Bushnell slipper sin nye bok: Is There Still Sex in the City? Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer