Ny Spice Girls-film på vei

Gladnyhet til fansen: I 2020 er det premiere på ny film om jentene.

SPICE GIRLS: Geri Halliwell («Ginger Spice»), Victoria Beckham («Posh Spice»), Melanie Brown («Scary Spice»), Bunton («Baby Spice») OG Melanie Chisholm («Sporty Spice») låner bort stemmene sine til ny animasjonsfilm. Foto: Scanpix
SPICE GIRLS: Geri Halliwell («Ginger Spice»), Victoria Beckham («Posh Spice»), Melanie Brown («Scary Spice»), Bunton («Baby Spice») OG Melanie Chisholm («Sporty Spice») låner bort stemmene sine til ny animasjonsfilm. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

15. juni avsluttes gjenforeningsturneen til Spice Girls. Den populære jentegruppa fra 90-tallet, riktignok uten Victoria Beckham denne gang, har reist rundt i Storbritannia og sunget kjente låter som «Wannabe» og «Spice Up Your Life» foran tusenvis av mennesker.

Selv om jentene ennå ikke har tatt turen til Norge (noe vi virkelig håper de gjør), kan vi glede oss over nyheten at en ny Spice Girls-film er på vei!

I 1997 kom Spice World-filmen ut. Her følger du jentene mens de forbereder seg til en konsert i Royal Albert Hall i London. Underveis støter jentene på problemer og til og med romvesen!

Nå er jentene klare for nok en film, men ikke helt på samme måte som i Spice World fra 1997. Ifølge The Guardian blir det nå laget en animert film sangstjernene skal låne bort stemmene sine.

Simon Fuller skal produsere filmen som viser jentegruppa som superhelter. I tillegg til kjente og kjære sanger fra 90-tallet, skal det visstnok også lages noen nye låter til filmen.

Eksakt premieredato er ukjent, men i løpet av 2020 kan Spice Girls-fans over hele verden kose seg med nok en film av den populære jentegruppa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer