Ny trend herjer på nettet: Slik vet du at du har blitt gammel

Vi føler oss truffet ...

ALDRINGSTEGN: Dette er tre av tingene som trekkes frem som tegn på at man begynner å «dra på årene». Mer om det i saken! FOTO: NTB, Twitter
ALDRINGSTEGN: Dette er tre av tingene som trekkes frem som tegn på at man begynner å «dra på årene». Mer om det i saken! FOTO: NTB, Twitter Vis mer
Publisert

Aldring viser seg på mange måter. Det mest åpenbare er kanskje det rent fysiske; de stadig flere rynkene som dukker opp i ansiktet, leddene som knirker litt ekstra eller overgangsalderen som for mange kvinner plutselig dukker opp ...

Ingenting – bokstavelig talt – er mer naturlig enn å bli eldre og vi i KK-redaksjonen heier på å sette pris på alle deler av livet.

Men det må være lov å ha det litt gøy med det likevel?

Vi ler oss i alle fall ihjel av den nye trenden som tar nettet med storm: Nemlig #sideeffectsofgettingold. På norsk kan det oversettes løst til «konsekvenser av å bli gammel».

Spesielt én av Twitter-postene under emneknaggen er nok ekstra treffende for mange.

– Når du ser på tenåringsforelskelsen din og innser at du har blitt like mange år eldre som han har, skriver Twitter-brukeren @do_good2020.

Sammen med teksten er to bilder av artist Jon Bon Jovi: Ett fra da han slo gjennom som 22-åring i 1984, ett fra i år. (Han har tydelig blitt eldre, så klart, men det er ikke til å stikke under stol at han holder seg ekstremt godt.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer