Armie Hammer:

Ny vending i voldtektssak

Selv har Armie Hammer nektet for å ha utført handlingene.

ALVORLIGE ANKLAGER: I 2021 ble skuespiller Armie Hammer anklaget for voldtekt. Nå ligger saken hos statsadvokaten i Los Angeles. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
ALVORLIGE ANKLAGER: I 2021 ble skuespiller Armie Hammer anklaget for voldtekt. Nå ligger saken hos statsadvokaten i Los Angeles. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

3. februar 2021 åpnet politiet i Los Angeles en etterforskning mot skuespiller Armie Hammer (36), for å avdekke en angivelig voldtekt begått av ham.

Skuespilleren har de siste årene blitt anklaget for en rekke urovekkende forhold, blant annet voldtekt, overgrep og kannibalistiske tendenser.

En da 24 år gammel kvinne, som kalte seg Effie, uttalte på en pressekonferanse at hun i 2017 ble misbrukt av skuespilleren.

Blant annet hevdet hun at Hammer slo hodet hennes i en vegg før han misbrukte henne fysisk.

Nå, to år etter at etterforskningen ble åpnet, bekreftes det at den er videreført til statsadvokaten i Los Angeles. Det skriver blant andre CNN.

«Jeg kan bekrefte at politiet har overbrakt en sak mot Armie Hammer til statsadvokaten i Los Angeles. Saken er for øyeblikket til gjennomgang», sier kommunikasjonssjef hos statsadvokaten, Tiffiny Blacknell, til CNN.

Selv har Hammer nektet for å ha utført handlingene.

Da anklagene først kom, beskrev skuespilleren dem som «opprørende» og uttalte at hans forhold til kvinnen og andre partnere har vært «fullstendig samtykkende, diskutert og avtalt på forhånd».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer