Adele:

Nye bilder av Adele bekymrer fansen: – Hun ser syk ut

Mener artistens vekttap er urovekkende.

FORANDRING: Her er sanger Adele avbildet på Grammy-utdelingen i 2016. I dag ser hun veldig annerledes ut. FOTO: NTB Scanpix
FORANDRING: Her er sanger Adele avbildet på Grammy-utdelingen i 2016. I dag ser hun veldig annerledes ut. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adele Laurie Blue Adkins ble uteksaminert fra The BRIT School – en skole i London som spesialiserer seg på alt innenfor scenekunst – i 2006. Den gang visste verken hun eller noen andre hva som ventet.

I dag er hun en av verdens mest berømte sangere.

Hvem nynner vel ikke med til «Rolling in the deep» eller «Set fire to the rain»? Og er det egentlig mulig å ikke bli melankolsk av «Hello»?

31-åringen er kjent for sin mektige stemme og enorme talent, men den siste tiden er det et helt annet aspekt ved henne som har skapt overskrifter; nemlig utseendet.

VAKTE OPPSIKT: Artist Adeles «nye» figur har fått sosiale medier til å ta av. Flere reagerte dog på tilbakemeldingene. Vis mer

Det var i oktober i fjor at rapper Aubrey «Drake» Graham feiret 33-årsdagen sin med en stjernespekket kjendisfest i Los Angeles.

Adele var en av de mange celebre gjestene, og på bilder fra tilstelningen var det tydelig at hun hadde gjennomgått en forandring siden sist offentligheten så henne. Briten holdt nemlig lav profil i tiden etter bruddet med ektemannen Simon Konecki et halvt år tidligere.

Hun delte selv bilder fra Drakes fest på sosiale medier, og responsen lot ikke vente på seg.

Mange applauderte det de betegnet som stjernens «revenge body» (en betegnelse man bruker om folk som kliner til på treningsfronten etter et brudd, jour. anm.) og hyllet den slankere figuren.

Dét reagerte juss-studenten Adwoa Darko sterkt på. I en kronikk for The Independent skriver hun at samfunnet vårt er preget av såkalt «fatphobia» eller fettfobi på norsk.

Hun stiller seg blant annet undrende til hvorfor man kommenterer folks kropper uten å vite konteksten, og hvordan man kan være sikre på at det man mener som et kompliment, ikke oppfattes som ytterligere bensin på bålet i en mulig livskrise.

LES OGSÅ: – Jeg trodde lykken lå i antall kilo på vekta

Selv lot Adele være å kommentere oppstyret.

Nå har det igjen dukket opp bilder av henne som setter fyr på nettet – og fansen er bekymret for at sangerinnen raser for raskt ned i vekt. Noen uttrykker også at hun nå er for tynn.

Det er slett ikke lett å blidgjøre alle...

De nye bildene stammer fra en ferie stjernen nylig var på sammen med artistkollega Harry Styles og talkshow-vert James Corden. Trioen nøt det nye årets første dager på paradisøya Anguilla i Karibia.

Vi håper (og tror; hun smiler tross alt fra øre til øre på samtlige feriebilder!) at Adele har det bra og at de negative kommentarene preller av.

Vi lurer verken på hva den nyskilte briten veier, hvordan hun trener eller hva slags kosthold hun har. Det vi vil vite, er når hun slipper ny musikk – for vi vet allerede at låtene sklir rett inn i spillelisten vår.

LES OGSÅ: 7 Instagram-kontoer å følge hvis du trenger en selvtillitsboost

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer