Kongelig

Nye bilder av prins Louis får verden til å smelte med sitt fine budskap

Mamma Kate står bak de søte fotografiene.

KONGELIG: Søte prins Louis fyller to år 23. april 2020 - og det er sluppet nye og sjarmerende bilder av ham. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning prins Louis' toårsdag den 23. april, har det britiske kongehuset sluppet flere nye bilder av den sjarmerende prinsen. Han kom til verden på St Mary's Hospital i London i 2018. Se de søte bildene i videoen øverst i saken!

Bursdagsbarnet er den yngste sønnen til prins William (37) og Hertuginne Kate (38), som i tillegg til Louis har barna prins George (6) og prinsesse Charlotte (4).

Det er mamma Kate som har tatt de søte bildene av prinsen, som viser at han har et aldri så lite kunstnerisk talent. I håndflatene har prinsen maling i alle regnbuens farger, og ett av bildene viser kunstverket toåringen har produsert.

KUNSTVERK: Prins Louis' kunstverk som ble sluppet i forbindelse med toårsdagen i april 2020. FOTO: Hertuginne Kate / NTB scanpix
KUNSTVERK: Prins Louis' kunstverk som ble sluppet i forbindelse med toårsdagen i april 2020. FOTO: Hertuginne Kate / NTB scanpix Vis mer

Regnbuefargene er de siste ukene blitt et symbol som står sterkt i forbindelse med Covid-19, og mange barn verden over har tegnet regnbuer hvor de har skrevet «Alt blir bra» - for å gi håp for fremtiden. Det er trolig at også dette er noe hertugfamilien har hatt i tankene når de har latt sønnen prins Louis få utfolde sitt kunstneriske talent.

Fargene er også kjent for å symbolisere LGBT-samfunnet, som står for Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

Hertugparet har tidligere ikke lagt skjul på at de støtter både foreningen og står side om side med LGBT-samfunnet, så kanskje dette nettopp er en liten hyllest til dem også - gjennom sønnen prins Louis.

Bestefar prins Charles delte dette fine «aldri tidligere vist»-bildet av ham og barnebarnet Louis på Twitter:

- Hadde aldri hatt noen problemer med om noen av barna var homofile

Pappa prins William har tidligere gitt uttrykk for at han ikke har noen betenkeligheter dersom det skulle vise seg at noen av barna skulle identifisere seg som LGBT.

FIN FAMILIE: Prins William med barna prins Louis, prinsesse Charlotte og prins George. FOTO: NTB scanpix
FIN FAMILIE: Prins William med barna prins Louis, prinsesse Charlotte og prins George. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Det var under et arrangement i regi av Albert Kennedy Trust, en veldedighetsorganisajon som hjelper hjemløse LGBT-ungdom, at prins William ble spurt av en mann fra publikum om hvordan han ville ha respondert dersom sønnene eller datteren kom hjem og sa de var homofile eller lesbisk.

- Vet du hva, det har både Cathrine og jeg faktisk tenkt på en del i det siste ettersom vi er blitt spurt om det av andre foreldre også. Jeg ville aldri hatt noen problemer med om de var homofile eller lesbisk, det eneste som bekymrer meg er hvordan det ville ha blitt mottatt med tanke på den rollen mine barn har, og presset de kanskje kan oppleve.

- Men både Cathrine og jeg har snakket mye med barna om det, og sørget for at de er forberedt, forklarte prins William under arrangementet sommeren 2019, ifølge Business Insider.

Samme kveld som sønnen feiret toårsdagen ble det lagt ut en video på Instagram hvor hertugfamilien var med på å klappe for helsearbeiderne som den siste tiden har lagt ned en heroisk innsats under pandemien som herjer over hele verden. Her var også hertugbarna med å hylle:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer