Lady Gaga

Nye romanserykter for Lady Gaga

Heftige kyss gjør at fansen allerede gratulerer.

LADY GAGA: 2019 ble for stjernen et år fylt med kunstnerisk suksess, en brutt forlovelse og en rekke romanserykter som stadig ble avkreftet. Men er det en ny mann på gang nå? FOTO: NTB Scanpix
LADY GAGA: 2019 ble for stjernen et år fylt med kunstnerisk suksess, en brutt forlovelse og en rekke romanserykter som stadig ble avkreftet. Men er det en ny mann på gang nå? FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2019 var et år der det ble spekulert heftig rundt kjærlighetslivet til Lady Gaga (33). Etter megasuksessen med Bradley Cooper (44) i tårevåte A star is born, trodde mange at de to hadde innledet en romanse. Kjemien dem i mellom - kunne det virkelig bare være godt skuespill? Ryktene skjøt ytterligere fart da begge brøt ut av sine respektive forhold, men begge har benektet alt og dessuten påpekt at det tross alt er magien ved en god film - du tror det er sant.

– Folk så kjærlighet, og det var akkurat det vi ønsket at dere skulle se, sa Lady Gaga i intervju med talkshow-verten Jimmy Kimmel.

Etter at forlovelsen mellom Lady Gaga og Christian Carino ble brutt, ble popstjernen koblet sammen med sin egen lydtekniker Dan Horton. Det startet med at noen observerte dem kyssende på en uteservering, og ikke overraskende ble det diskutert heftig om hvorvidt dette var Gagas nye flamme. Tre måneder senere gikk hun selv ut på Instagram og kunngjorde at det hele var over.

Ok, så blir det ikke Lady Gaga og Cooper. Og ikke ble det lydtekniker Horton heller. Men nå er det en ukjent mann og et kyss - som får fansen til å gå bananas.

Om 2019 ble et turbulent kjærlighetsår for stjernen, er det antakelig en trøst at det ble et år spekket av suksess på den kunstneriske siden med gjeve utmerkelser under prisutdelingene Oscar, Grammy, BAFTA og Golden Globe. Faktisk ble hun historisk som den første kvinnen som har sanket inn priser under de prestisjetunge prisutdelingene på ett og samme år!

TAKKNEMLIG: Dypt rørt over Oscar 2019 for låta Shallow, fra filmen A Star Is Born. Foto: NTB Scanpix
TAKKNEMLIG: Dypt rørt over Oscar 2019 for låta Shallow, fra filmen A Star Is Born. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kanskje var det grunn til å feire litt ekstra på årets siste dag? Stjernen opptrådte på Park Theater i Las Vegas, og etter konserten ble hun observert heftig kyssende på en (for pressen) ukjent mann.

Ifølge TMZ heter han Michael, men noe mer informasjon finnes foreløpig ikke. De to skal ha blitt observert tett omslynget før de forsvant i en felles taxi, i tillegg til at det figurerer bilder av de to etter å ha forlatt et hotellrom dagen etter. Foreløpig har hun ikke kommentert noe i egne sosiale medier, mens fansen allerede gratulerer henne med å gå inn i det nye året med en ny mann ved sin side.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer