Meghan Markle og prins Harry:

Nyforlovede Meghan Markle svarer på rasismehetsen

- Det er selvfølgelig veldig trist, men jeg er stolt av hvem jeg er og hvor jeg kommer fra.

MEGHAN MARKLE OG PRINS HARRY: Hele verden har hatt øynene rettet mot Storbritannia de siste dagene ettersom det i slutten av november ble annonsert at prins Harry har gått ned på kne og fridd til kjæresten Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE OG PRINS HARRY: Hele verden har hatt øynene rettet mot Storbritannia de siste dagene ettersom det i slutten av november ble annonsert at prins Harry har gått ned på kne og fridd til kjæresten Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november ble det annonsert at prins Harry (33) har fridd til sin amerikanske kjæreste Meghan Markle (36), og at bryllupet kommer til å stå på Windsor slott i mai 2018.

Samme dag som frieriet ble offisielt ga det nyforlovede paret sitt første felles intervju til den britiske kanalen BBC. Her ble den kommende hertuginnen blant annet spurt om hvordan hun har taklet den rasistiske hetsen hun har vært utsatt for i mediene og på sosiale medier etter at forholdet ble kjent. Meghan Markle har nemlig en mor som er afro-amerikansk.

- Selvfølgelig er det veldig trist, og det er skamfullt at det er noe man fokuserer så mye på i dagens samfunn. Men når alt kommer til alt så er jeg stolt av hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Vi har aldri fokusert noe på det, vi har bare konsentrer oss om hvem vi er som par, sier Markle til BBC, og legger til:

- Når du tar bor alle de ekstra lagene og alt den unødvendige støyen dette medfører, så er det veldig lett for oss å bare nyte å være sammen og stenge alt det andre ute.

I 2015 skrev Meghan Markle en kommentar i britiske Elle om at hun har lært seg å omfavne sin multikulturelle bakgrunn - til tross for at hun ved flere anledninger, også i oppveksten, fikk nedsettende kommentarer. Da hun var baby var det flere som trodde at moren Doria var nannyen hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer