Hertuginne Meghan og prins Harry:

Nygifte Meghan og Harry klarte ikke å skjule kjærligheten under poloarrangement i England

Det er ingen tvil om at det prinseparet er lykkelig forelsket!

HERTUGINNE MEGHAN OG PRINS HARRY: Det nygifte prinseparet klinte til under veldedighetspolokampen i Berkshire i England i slutten av juli. Se så forelsket Meghan er! FOTO: NTB Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN OG PRINS HARRY: Det nygifte prinseparet klinte til under veldedighetspolokampen i Berkshire i England i slutten av juli. Se så forelsket Meghan er! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller siste torsdagen i juli var det duket for veldedighetskamp på Berkshire Polo Club ved Windsor i England. Sporty prins Harry (33) stilte selvfølgelig selv opp som deltaker under polomatchen, og spesielt triggende var det nok for ham å vite at pengene som ble samlet inn gikk til veldedighetsorganisasjonen Sentebale - en organisasjon prinsen opprettet i 2006, og som hjelper fattige barn i Lesotho og Botswana i Sør-Afrika.

Men det var nok også rimelig stas for prinsen at kona, hertuginne Meghan (36), sto på sidelinjen og heiet på ham. Meghan var i strålende humør, og klappet og jublet mens ektemannen briljerte på gressbanen.

STOLT AV EKTEMANNEN: Hertuginne Meghan fulgte med fra sidelinjen og heiet frem sin sporty kjæreste under polomatchen i England i juli. FOTO: NTB Scanpix
STOLT AV EKTEMANNEN: Hertuginne Meghan fulgte med fra sidelinjen og heiet frem sin sporty kjæreste under polomatchen i England i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Da matchen var over var det duket for prisutdeling, og ekteparet som giftet seg i mai klarte ikke å skjule de varme følelsene de har for hverandre. Da polo-trofeet var utdelt ga hertuginne Meghan ektemannen et varmt seierskyss foran de fremmøtte. Så søtt!

Det er tydelig at ekteparet Meghan og Harry trosser royal etikette, og ønsker å vise verden at de er lykkelig forelsket. Tradisjonen tro skal nemlig medlemmene av den britiske kongefamilien helst ikke vise romantiske følelser for hverandre i det offentlige rom, og det er sjeldent man ser prinsens storebror prins William (36) og svigerinne Kate (36) holde hender eller uttrykke kjærlighet på samme måte som Harry og Meghan gjør.

Forhåpentligvis er det nygifte prinseparet nå med på å bryte ned de stramme normene som det britiske kongehuset har vært preget av i en årrekke.

FORELSKET: Prins Harry og hertuginne Meghan legger ikke skjul på at de er svært forelsket. Her fra polomatchen i juli. FOTO: NTB Scanpix
FORELSKET: Prins Harry og hertuginne Meghan legger ikke skjul på at de er svært forelsket. Her fra polomatchen i juli. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nyforlovede Meghan Markle svarte på rasismehetsen

Meghans halvsøster innrømmer at hun har tatt imot penger for å dele informasjon med pressen

Hertuginne Meghan så heller ikke ut til å bære preg av den siste tidens uroligheter på hjemmebane. Halvsøsteren Samantha Grant (53) og faren Thomas Markle (74) har nemlig kommet med en del saftige uttalelser om prinseparet, og spesielt halvsøsteren har langet ut mot hertuginnen.

Det er ikke første gang Samantha Grant har tatt imot penger for å snakke ut i media - og heller ikke siste gang, skal vi tro 53-åringen.

I et intervju sendt på frokostshowet Good Morning Britain, i slutten av juli, innrømmer Grant nemlig at hun har tatt imot penger for å dele informasjon om halvsøsteren Meghan med pressen.

- Jeg har jobbet med media for det meste av livet mitt. Så selv om søsteren min plutselig er blitt kongelig er ikke det ensbetydende med at jeg kommer til å stoppe med det. La oss bare innse det, vi må alle sammen overleve på et eller annet vis. Penger får verden til å gå rundt, så dersom du vil kalle det «cashing in», så er det helt greit. Men ingen i media ville ha nektet å ta imot lønn for å snakke om de kongelige, sier den tidligere modellen og skuespilleren Samantha Grant i TV-intervjuet, ifølge Daily Mail.

FAMILIEFEIDE: Hertuginne Meghans 17 år eldre halvsøster Samantha Grant innrømmer at hun har tatt imot penger for å dele informasjon om søsteren med pressen - og erkjenner at dette ikke er noe hun kommer til å stoppe med. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEFEIDE: Hertuginne Meghans 17 år eldre halvsøster Samantha Grant innrømmer at hun har tatt imot penger for å dele informasjon om søsteren med pressen - og erkjenner at dette ikke er noe hun kommer til å stoppe med. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Grant mener også at Meghan er skyld i om faren dør. Han har nemlig slitt med hjerteproblemer og dårlig helse den siste tiden, og måtte som følge av dette stå over å følge datteren opp kirkegulvet da hun lovet evig troskap med prins Harry i mai.

LES OGSÅ: Dronning Elizabeth nektet lillesøsteren å få sitt livs kjærlighet

- Hvis vår far dør, så er det din skyld, Meg

17. juli besøkte hertuginne Meghan og prins Harry utstillingen Nelson Mandela Centenary Exhibition i London i forbindelse med markeringen av den nå avdøde sør-afrikanske politikerens 100-årsdag. Dette fikk Samantha Grant til å rase, skriver Daily Mail, som siterer et innlegg hun har lagt ut på Twitter-kontoen sin:

«Hva med å ta en visitt innom din egen far?! Nok er nok. Oppfør deg som en humanitær. Oppfør deg som en kvinne. Hvis vår far dør, så er det din skyld, Meg.».

Men til tross for familiefeiden ser hertuginne Meghan ut til å ta det hele med knusende ro. Hun fokuserer på å støtte ektemannen prins Harry og å utfylle sine nye, royale plikter på best mulig måte - og det fikk vi en smakebit av under polomatchen i England i juli.

Se flere bilder av det forelskede prinseparet fra polomatchen under:

STOLT OG FORELSKET: Hertuginne Meghan heiet frem sin flotte ektemann prins Harry da han i slutten av juli spilte i en veldedighetspolomatch arrangert på Berkshire Polo Club i Windsor. Overskuddet fra kampen går til fattige barn i Sør-Afrika. FOTO: NTB Scanpix

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer