Adele

Nytt Adele-bilde vekker oppsikt blant fansen

Den populære artisten var ikke til å kjenne igjen på Oscar-fest.

ADELE: Dette er slik vi er vant til å se den britiske artisten Adele Adkins. Her fra Grammy-utdelingen i 2017. Under Oscar 2020 viste hun frem en noe slankere versjon av seg selv. FOTO: NTB scanpix
ADELE: Dette er slik vi er vant til å se den britiske artisten Adele Adkins. Her fra Grammy-utdelingen i 2017. Under Oscar 2020 viste hun frem en noe slankere versjon av seg selv. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tradisjonsrike Oscar-utdelingen har gått sin seiersgang i Hollywood for 92. gang, og alt som kan krype og gå av skuespillere, artister og andre kjentfolk har kastet glans på rød løper i Los Angeles.

Men det er ikke bare rød løper og utdelingen i seg selv, som får oss vanlige, dødelige til å sitte benket foran TV-skjermer, datamaskiner og smarttelefoner, også de tradisjonsrike etterfestene er blitt en arena for kjendisene å vise frem det siste innen haute couture.

De aller største kjendisene «kriger» om å holde de mest glamorøse etterfestene, og kjendisene er gjerne invitert på to-tre fester i løpet av kvelden.

Den britiske artisten Adele Adkins (31), kjent for hiter som Hello og Someone Like You, var en av dem som kastet glans på etterfestene. Hun var innom festen til både Madonna (61) og talentmanager Guy O'Seary (47) og Beyoncé (38) og Jay-Z (50).

Trosset fotoforbud

Til tross for at det ofte er fotoforbund på slike eksklusive kjendisfester hostet av kjendisene selv, klarte den polske TV-vertinnen Kinga Rusin (48) å poste et bilde av seg selv sammen med den britiske artisten Adele under Beyocé og Jay-z' kjendisfest - og dette bildet vekker nå oppsikt blant fansen til den britiske artisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer