Fyrstinne Charlene

Nytt bilde av fyrstinne Charlene skaper reaksjoner

Dette har ikke skjedd på fem måneder.

FYRSTINNE CHARLENE: Endelig kunne tvillingene Jacques og Gabriella juble over at mamma fyrstinne Charlene var hjemme igjen. Dette familiefotografiet fra påskehøytiden ble delt på Instagram. FOTO: Eric Mathon / Palais princier de Monaco
FYRSTINNE CHARLENE: Endelig kunne tvillingene Jacques og Gabriella juble over at mamma fyrstinne Charlene var hjemme igjen. Dette familiefotografiet fra påskehøytiden ble delt på Instagram. FOTO: Eric Mathon / Palais princier de Monaco Vis mer
Publisert

I påsken var fyrstefamilien av Monaco endelig samlet igjen, og de to tvillingbarna prins Jacques og prinsesse Gabriella (7) syntes nok at det var ekstra stas at mamma endelig var hjemme.

Fyrstinne Charlene har nemlig slitt med sykdom og dårlig helse, etter at hun våren 2021 fikk utført en rutinemessig operasjon, som følge av en øre-nese-hals-infeksjon - noe som førte til store komplikasjoner for tobarnsmoren.

Avviser ekteskapsproblemer

Charlene har derfor vært borte fra ektemannen fyrst Albert og tvillingbarna i lengre perioder, noe som har ført til spekulasjoner om ekteskapsproblemer. Dette har derimot fyrsten avkreftet på det sterkeste.

- Jeg må mest sannsynlig gjenta det flere ganger, men dette har ingenting å gjøre med vårt forhold. Jeg ønsker å gjøre det veldig klart. Dette handler ikke om problemer innad i relasjonen vår; ingenting å gjøre med forholdet oss som mann og kone. Dette er av en helt annen natur, sa han til People i november 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer