Fyrstinne Charlene

Nytt bilde av fyrstinne Charlene skaper reaksjoner

Dette har ikke skjedd på fem måneder.

FYRSTINNE CHARLENE: Endelig kunne tvillingene Jacques og Gabriella juble over at mamma fyrstinne Charlene var hjemme igjen. Dette familiefotografiet fra påskehøytiden ble delt på Instagram. FOTO: Eric Mathon / Palais princier de Monaco
FYRSTINNE CHARLENE: Endelig kunne tvillingene Jacques og Gabriella juble over at mamma fyrstinne Charlene var hjemme igjen. Dette familiefotografiet fra påskehøytiden ble delt på Instagram. FOTO: Eric Mathon / Palais princier de Monaco Vis mer
Publisert

I påsken var fyrstefamilien av Monaco endelig samlet igjen, og de to tvillingbarna prins Jacques og prinsesse Gabriella (7) syntes nok at det var ekstra stas at mamma endelig var hjemme.

Fyrstinne Charlene har nemlig slitt med sykdom og dårlig helse, etter at hun våren 2021 fikk utført en rutinemessig operasjon, som følge av en øre-nese-hals-infeksjon - noe som førte til store komplikasjoner for tobarnsmoren.

Avviser ekteskapsproblemer

Charlene har derfor vært borte fra ektemannen fyrst Albert og tvillingbarna i lengre perioder, noe som har ført til spekulasjoner om ekteskapsproblemer. Dette har derimot fyrsten avkreftet på det sterkeste.

- Jeg må mest sannsynlig gjenta det flere ganger, men dette har ingenting å gjøre med vårt forhold. Jeg ønsker å gjøre det veldig klart. Dette handler ikke om problemer innad i relasjonen vår; ingenting å gjøre med forholdet oss som mann og kone. Dette er av en helt annen natur, sa han til People i november 2021.

SIST GANG: For fem måneder siden, i november 2021, delte fyrsteparet sist et familiebilde med barna Jacques og Gabriella. FOTO: Eric Mathon / Palais princier
SIST GANG: For fem måneder siden, i november 2021, delte fyrsteparet sist et familiebilde med barna Jacques og Gabriella. FOTO: Eric Mathon / Palais princier Vis mer

Påsken er en viktig tradisjon og feiring for fyrstefamilien av Monaco, og gleden var derfor ekstra stor over at mamma Charlene også hadde mulighet til å feire høytiden med sin nærmeste familie.

Det ble delt et familiefotografi på den offisielle Instagram-profilen til fyrstefamilien fra påskefeiringen, til stor glede for royalister verden over.

Bildet har skapt reaksjoner - for det meste av det gode slaget. Det er flere som skriver i kommentarfeltet at det er godt å se at fyrstinnen endelig er sammen med familien igjen, og det er mange som krysser fingrene for at barna endelig får tilbringe mer tid med moren.

Måtte ta en pause fra kongelige plikter

Men det er også flere som påpeker at de føler at fyrstinnen ikke ser frisk og glad ut, og at de er redd helsetilstanden hennes har svekket henne.

FOTO: Skjermdump // Instagram @palaisprincierdemonaco
FOTO: Skjermdump // Instagram @palaisprincierdemonaco Vis mer

I det samme People-intervjuet fra november 2021 åpnet fyrst Albert opp om konas helsetilstand, og han bekreftet at hun ikke er frisk og at hun var nødt til å ta en pause fra offisielle, kongelige plikter.

Blant annet måtte fyrstinne Charlene utebli fra minnestunden som ble avholdt i begynnelsen av april, til ære for avdøde prins Philip - dronning Elizabeths (96) ektemann. Fyrst Albert dukket derfor opp i ensom majestet under markeringen i London.

- Det er tydelig at min kone virkelig ikke hadde det bra. Hun var helt utmattet, både fysisk og følelsesmessig. Det ble for mye, og hun kunne hverken klare offisielle plikter, livet generelt eller familielivet, sa han til People.

HYLLEST TIL MAMMA: Prins Albert II med tvillingbarna Gabriella og Jacques på balkongen på palasset i Monaco under nasjonaldagen 19. november 2021. FOTO: NTB
HYLLEST TIL MAMMA: Prins Albert II med tvillingbarna Gabriella og Jacques på balkongen på palasset i Monaco under nasjonaldagen 19. november 2021. FOTO: NTB Vis mer

Nasjonaldagen i Monaco, som feires 19. november, og som fyrstinnen alltid pleier å delta på, måtte feires uten mamma ved barnas side.

Fra slottsbalkongen sendte de to tvillingbarna ut et sterkt budskap: «mamma, vi savner deg »- og derfor gjør det nå ekstra godt å se at familien endelig har fått litt kvalitetstid sammen under påskehøytiden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer