Nytt familiemedlem i den svenske kongefamilien

Kronprinsesse Victoria delte gledelig nyhet på Instagram.

DELTE HYGGELIG NYHET: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har skaffet seg hund! Foto: NTB Scanpix
DELTE HYGGELIG NYHET: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har skaffet seg hund! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig kunne kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniel (46) fortelle fans i både inn- og utland at deres familie på fire er blitt til en familie på fem!

På den svenske kongefamiliens Instagram-konto, @kungahuset, kunne Victoria og Daniel sammen med barna Estelle (8) og Oscar (4) dele et nydelig bilde av deres nye valp til rundt 500 000 følgere.

Det nye familiemedlemmet er en hund av rasen cavapoo. Det er en blanding av puddel og Cavalier King Charles Spaniel. Valpen har en gyllen brunfarget pels og har fått navnet Rio!

«Han har bott på Haga i en veckas tid», skriver familien til de to bildene de har delt på Instagram.

På det første bildet ser vi Rio løpe i full fart omringet av vårlig landskap i Sverige. Dette bildet er det kronprinsessen selv som har tatt. På det andre bildet ser du brede smil på både barn og voksne som er tydelig glade over å ha fått Rio inn i familien.

Familieforøkelsen har allerede blitt plukket opp av en rekke store medier i utlandet. Hello Magazine og Daily Mail er blant dem som har omtalt utvidelsen av den svenske kongefamilien.

DYR: Er du glad i hunder? Katter? Vil du helst feriere med dem? Da kan dette være noe for deg. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Populært med hund

Det er flere kongefamilier rundt om i verden som har funnet mye glede og kjærlighet i en hund. Den svenske kongen og dronningen har selv to hunder ved navn Brandy og Bingo.

Her i Norge har kronprinsparets elskede hund Milly Kakao fått mye oppmerksomhet. I 2009 kunne Håkon (46) og Mette-Marit (46) dele de første bildene av familiens nye tilskudd.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men det er nok en annen kongelig familie som har fått hakket mer oppmerksomhet for sin kjærlighet for hunder.

Dronning Elizabeth (94) har nemlig et helt spesielt forhold til rasen corgi. Etter et kjapt google-søk, som lød følgende: «how many corgis does the queen have?», kommer det frem at dronningen skal ha hatt minst 30 corgier i løpet av livet sitt! Det har til og med blitt laget en film om dronning Elizabeth og hennes hunder.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer