«Reality-legendene»:

Nytt tv-program: - Morsom galskap du aldri har sett før

Sju av Norges mest kjente realitylegender byr på frekke detaljer og tidligere ukjente historier i det splitter nye programmet «Reality-legendene».

Det går ikke stille for seg når sju reality-kjendiser skal mimre og fortelle hittil ukjente historier. Produsert for Dagbladet av: Simpl Vis mer
Publisert

Er det én ting som fenger nordmenn, så er det reality. Helt siden «Big brother» ble sendt på norske TV-kanaler i 2001, har vi med glede blitt sugd inn i et annet - og mer dramatisk - univers.

«Paradise Hotel», «Farmen», «Ex on the Beach» og «71 grader nord» er bare noen av programmene som har fått millioner av nordmenn til å både trekke på smilebåndet og felle sympatitårer gjennom åra.

Denne våren inviterer Dagbladet, Se og Hør og KK sju av landets mest profilerte realitydeltakere til bords, for å mimre, diskutere, felle tårer og fortelle hemmeligheter du aldri har hørt maken til, i det nye konseptet «Reality-legendene».

I serien får vi et gledelig gjensyn med noen av Norges heftigste realityøyeblikk, når sju realitylegender samles rundt et bord for å mimre - i ekte «Hver gang vi møtes»-stil.

OVERRASKELSER: Gjengen har flere oppsiktsvekkende historier å by på, når de skal samles for å mimre om alt de har vært med på gjennom åra. Foto: Aller Media
OVERRASKELSER: Gjengen har flere oppsiktsvekkende historier å by på, når de skal samles for å mimre om alt de har vært med på gjennom åra. Foto: Aller Media Vis mer

Serien har premiere 5. mai. Hos Dagbladet Pluss, Se og Hør Pluss og KK Pluss får du tilgang til alle episodene ved lansering.

Programsjef i Aller Media, Tellef Dahll, forteller at det er et program han gleder seg stort til å vise fram. Han lover også at «realitygjengen smetter rett inn i bobla», i kjent stil.

- Det beste fra realityhistorien er samlet for å gi oss historiene sine. De forteller og om hva som egentlig skjedde på opptak og bak kamera. Programmene har blitt morsomme, varme, fine og men også sprø, rare og morsomme, sier han, og fortsetter:

- Dette er en gjeng som på mange måter har vært med å definere underholdnings-TV på hvert sitt tidspunkt. Fra første sesong med «Big Brother» (for de som er gamle nok til å huske), til galskapen på «Ex on the beach» og alt der i mellom. Her er det masse historier å ta av, og de beste, fineste og morsomste er med i programmet.

Dagbladet Pluss-redaktør Bjørn Carlsen mener abonnentene kan forvente seg noe helt unikt.

- Vi kan love seerne noe de aldri har sett før. Dette er morsom galskap på absolutt høyeste nivå. Og tro det eller ei - men det blir plass til litt følelser, også, sier han, og legger til:

- Å sette disse «legendene» rundt samme bord visste vi var en potent miks, men at det skulle ta såpass av som dette, hadde vi ikke turt å håpe på. Her blir det elleville historier fra noen av de mest minneverdige tv-øyeblikkene i norsk reality-historie. Dette blir spinnvilt!, sier Carlsen.

De sju legendene som har sagt seg villige til å mimre om sine mest dramatiske øyeblikk, er:

Vida Lill Gausemel Berge (33)

Berge var først å se i TV3-programmet «Paradise Hotel» i 2012, hvor hun gjorde seg godt bemerket. Hun stakk av med seieren sammen med Miguel Kristiansen, og det med en god dose dramatikk.

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

Hun var nemlig den første vinneren som slapp den berømte kula, noe hun deler flere oppsiktsvekkende detaljer om i «Reality-legendene».

I seinere år har hun også deltatt i «Kompani Lauritzen», samt vært en kjent stemme for radiolyttere over hele landet.

Frank Tore Aniksdal (52) og Eunike Hoksrød (44)

Frank og Eunike deltar i programmet som det eneste paret. De giftet seg i all hemmelighet i 2021, etter at de fant tonen - kanskje noe overraskende - på «Torpet» i 2019.

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

Aniksdal og Hoksrød fikk åtte uker sammen (fra start til slutt) på «Torpet», og det er nettopp det som brakte dem tettere sammen. Dét til tross for at Hoksrød under innspillingen gjorde det tydelig at hun er lesbisk. Det satte imidlertid ikke en stopper for romansen.

Hoksrød er langt fra fremmed for TV-bråk, og i «Reality-legendene» får vi blant annet detaljerte historier om da hun havnet på krigsstien med sin rake motsetning, Geir Magne Haukås, samt da hun blottet puppene i beste sendetid.

Erlend Elias Bragstad (40)

Det er nærmest umulig å samle flere realitylegender i et rom, uten å inkludere stylist og TV-personlighet Erlend Elias.

Realitykarrieren fikk sin pangstart da Dagbladet fulgte ham på festival i Danmark, i programmet «Erlend Elias vs. Roskilde», som i nyere tid har gått viralt på TikTok. Seinere fikk han også programmet «Erlend Elias søker lykken».

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

I åra som fulgte har han dukket opp i intet mindre enn (nesten) alle de store realitykonseptene landet har å by på, med bare noen få unntak.

Nå er han altså også med i «Reality-legendene», hvor 40-åringen i kjent stil byr på både diskusjon og latter.

Lene Alexandra Øien (41)

Glamourmodell og artist Lene Alexandra Øien gjorde sitt inntog i norsk realityhistorie da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» i 2004.

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

Siden den gang har hun nok blitt vel så, om ikke mer, kjent med låta «My Boobs Are OK». I tillegg var hun innblandet i en aldri så liten sexskandale med Aylar Lie og Robbie Williams.

Øiens liv har imidlertid ikke alltid vært en dans på roser, noe hun forteller mer om i Dagbladet-programmet.

Anita von Krogh (47)

En av de første realitylegendene, Anita Sunt Olsen, nå von Krogh, var med i kanskje det største av det største på den tida, nemlig «Big brother». Programmet er å regne som opphavet til norsk «trash»-reality, etter at den første sesongen rullet over skjermene i 2001.

Anita fikk andreplass i programmet, med elleville 785 000 (!) stemmer i finalen.

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

Det er ingen tvil om at tida i realityhuset var preget av alt fra kjærlighet, fest og moro, til uvennskap og krangler.

Tida i «Realitylegendene»-huset var kanskje ikke like dramatisk, men legenden byr på flere oppsiktsvekkende historier fra over 20 år tilbake i tid - som i realitysammenheng er lenge.

Adrian Sellevoll (25)

Etter å ha dukket opp i skandaleserien «Ex on the Beach», ble Sellevolls liv snudd på hodet.

Etter det har han gjort seg bemerket både på «Farmen kjendis», «71 grader nord» og «Skal vi danse», men det er kanskje likevel det private som har ført til mest overskrifter.

Foto: Aller Media
Foto: Aller Media Vis mer

Sellevoll er nemlig ikke helt fremmed for større ulykkesoverskrifter. Blant annet har han nesten mistet tunga si, krasjet i bil, blitt ranet med pistol og løsnet kjeven fra ansiktet.

Det er bare noen av historiene han fortelle detaljert om til de andre seks deltakerne, når programmet har premiere 5. mai.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer