Obama-døtre

Obama-døtrene overrasket i sitt første offisielle intervju

- Blir ikke lenger gransket på den samme måten.

OBAMA-DØTRE: For aller første gang åpner Sasha og Malia (bak) opp om hvordan det har vært å være døtre av en amerikansk president. VIDEO: KK Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai 2020 slapp strømmegiganten Netflix den halvannen time lange dokumentaren Becoming, hvor vi følger den tidligere førstedamen Michelle Obamas (56) på bokturneen for hennes egen bestselgende selvbiografi med samme navn.

KK var til stede da Michelle Obama gjestet Oslo spektrum i april 2019.

Der åpnet hun opp om alt fra sin store kjærlighet Barack Obama (58), hvordan hun har kjempet seg frem som en mørkhudet og ambisiøs kvinne i et mannsdominert og konservativt miljø, og ikke minst delte hun med publikum at hun syntes det i grunn var svært deilig da tenåringsdøtrene flyttet ut for å ta høyere utdanning.

I den ferske Netflix-dokumentaren intervjues også døtrene Malia (21) og Sasha (18) Obama, og det er dermed første gang de stiller til et offisielt intervju.

- Jeg er glad for at hun er stolt over det hun har fått til, for det er noe av det viktigste et menneske kan gjøre for seg selv, å være stolt av seg selv, sier Sasha i dokumentaren.

- De åtte årene var ikke forgjeves

Malia erkjenner også at da faren ikke lenger hadde rollen som USAs president, og fokuset på familien forsvant gradvis, ble det lettere for moren og de selv å leve sine egne liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer