O. J. Simpson

O.J. Simpson-gåten er blitt TV-serie

Skyldig eller ikke skyldig? 90-tallets største drapsmysterium står fremdeles uløst.

Publisert
Sist oppdatert

I disse dager sender amerikansk TV den ferske serien «American Crime Story: The People V. O.J. Simpson», hvor nettopp historien bak en av verdens mest kjente drapssaker blir tatt opp. Det store spørsmålet er fremdeles: drepte O.J. virkelig ekskonen og servitøren? O.J. hevder stadig sin uskyld, og bevisene er det fremdeles så som så med. 

I hovedrollene til serien, som har skyhøye seertall i USA og spås å bli den «neste store» snakkisen etter «Making a Murderer», finner vi flere Hollywood-stjerner. Cuba Gooding jr. (48) spiller O. J. Simpson, «Friends»-stjernen David Schwimmer (49) spiller Robert Kardashian (1944 - 2003), John Travolta (61) portretterer Kardashians advokatpartner Robert Shapiro (73), mens Sarah Paulson (41) spiller aktor Marcia Clark (62). Også Kris Jenner (60) og Kim Kardashian (35) blir «å se» i TV-serien i form av skuespillerne Veronica Galvez og Selma Blair (43). 

Her til lands er det TV3 som skal sende serien. Dato er foreløpig ikke satt, men kanalen sier til KK.no at den blir sendt en gang i løpet av året. Se stor bildeserie øverst i saken!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer