Olaug Bollestad

Olaug Bollestad: - Sykebilen måtte komme og hente meg

KRF-lederen har hatt en dramatisk sommer etter at mannen ble syk.

OLAUG BOLLESTAD: KrF-leder Olaug Bollestad under starten på valgkampen torsdag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
OLAUG BOLLESTAD: KrF-leder Olaug Bollestad under starten på valgkampen torsdag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert

- Jeg besvimte i dusjen med beina ut gjennom glassdøra, uttalte Olaug Bollestad (61) til pressen under KrFs valgkampstart torsdag.

Det melder VG.

- Det var blodtrykksfall, sykebilen kom og hentet meg. De forsto fort hva det var, og jeg fikk dra hjem etter noen timer, utdypet KRF-lederen.

Hjerneblødning

Besvimelsen skal ha skjedd bare et par uker etter at ektemannen, Jan Frode Bollestad (64), ble rammet av hjerneblødning. De befant seg i Lillesand da det skjedde, og som tidligere sykepleier forstod Bollestad raskt hva det dreide seg om, og ringte 113, skrev KK tidligere.

«Ta vare på flokken din - ring 113 med ein gong någen trenge medisinsk hjelp», oppdaterte Bollestad på følgerne sine på Instagram etter at mannen hadde kommet hjem.

«Nå holde Fru Larkins rundt han på adle vis (..) Trenge nå møje tid te opptreing.»

For de som har fulgt ekteparet på Instagram, er det kjent at de omtaler seg selv som Herr og Fru Larkin, etter det lykkelige paret i den godslige engelske tv-serien «Livet med Larkins» som ble sendt på tv på begynnelsen av 1990-tallet.

Ladet opp

I slutten av juli måtte også Fru Larkins «dra inn årene åg setta seg ner». Nok var nok, og Bollestad ble sykemeldt.

KRF-lederen har siden gang holdt følgerne sine oppdatert med bilder av hun og ektemannen på hytta - eller «Bollebu», som de selv kaller feriehuset.

«Batteriene lare meir og meir, ikkje bare utladning,» skrev Bollestad, forrige uke.

Ifølge VG var hun sykemeldt frem til 4. august, før hun torsdag var tilbake og markerte starten på partiets valgkamp i forbindelse med høstens kommune- og Fylkestingvalg.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer