Ashley Olsen

Olsen-tvillingen gift i hemmelig bryllup

Smidd i hymens lenker etter over fem år som kjærester.

ASHLEY OLSEN: Hollywood-stjernen Ashley Olsen har giftet seg med forloveden Louis Eisner i en hemmelig seremoni. Her fra et arrangement i California høsten 2021. FOTO: NTB
ASHLEY OLSEN: Hollywood-stjernen Ashley Olsen har giftet seg med forloveden Louis Eisner i en hemmelig seremoni. Her fra et arrangement i California høsten 2021. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Over tre år etter at hun ble observert med det som tilsynelatende var en forlovelsesring på fingeren, er den tidligere barnestjernen Ashley Olsen (36) smidd i hymens lenker.

Under samme tak-stjernen giftet seg fjerde juledag med kunstner Louis Eisner (33), i en hemmelig seremoni i et privathus i Bel Air i Los Angeles, skriver den amerikanske nettsiden Page Six.

Har holdt lav profil

Ekteparet ble sammen i 2017, og har siden den gang holdt en svært lav profil. De har kun ved én anledning, stilt opp på et offentlig arrangement sammen.

Det var i forbindelse med veldedighetsarrangementet YES 20th Anniversary Gala høsten 2021, der Eisners familieforetak Young Eisner Scholars, en veldedighetsorganisasjon opprettet av svigerfar Eric Eisner, ble hyllet for sitt arbeid.

TVILLINGSØSTRE: Mary-Kate og Ashley Olsen har gått fra å være skuespillere til å bli klesdesignere. Her fra et arrangement i Brooklyn i 2019. FOTO: NTB
TVILLINGSØSTRE: Mary-Kate og Ashley Olsen har gått fra å være skuespillere til å bli klesdesignere. Her fra et arrangement i Brooklyn i 2019. FOTO: NTB Vis mer

Ashley Olsen har tidligere datet skuespiller Jared Leto (51), syklist Lance Armstrong (51) og skuespiller Justin Bartha (44).

Tvillingsøsteren Mary-Kate Olsen har på sin side vært gift med Olivier Sarkozy (53), broren til den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy (67). De var sammen fra 2012 til 2021. Gift i seks av dem.

Tvillingene gjorde braksuksess da de begge fikk rolle i sitcom-serien Under samme tak, som gikk sin seiersgang på TVNorge, og senere TV 2.

Norske aner

Serien ble spilt inn fra 1987 og 1995, og tvillingene fikk rollen som Michelle Tanner, som de delte på, da de bare var ett år.

SVIGERFORELDRENE: Louis Eisners foreldre Lisa Eisner og Eric Eisner, her med designer Tom Ford, under Louis Vuitton-galla høsten 2007. Hun er smykkedesigner, han er filantrop. FOTO: NTB
SVIGERFORELDRENE: Louis Eisners foreldre Lisa Eisner og Eric Eisner, her med designer Tom Ford, under Louis Vuitton-galla høsten 2007. Hun er smykkedesigner, han er filantrop. FOTO: NTB Vis mer

Det norskklingende etternavnet har de fra sine norske aner, som emigrerte fra Bergen til USA på 1800-tallet. Ifølge slektsforskningsstedet Geni er tvillingenes tippoldefar Martinus Michael Olsen, som ble født i Bergen i 1860.

Han var gift med Gunhilde Mathea Ludvigsen fra Førde. Sønnen Ole Johan Ludvig Olsen er tvillingenes oldefar, og han giftet seg med britiske Winifred Dora.

TIDLIG KRØKES: Tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen ble kjent over natten, da de på 90-tallet fikk roller i sitcom-serien Under samme tak. Her fra 1996. FOTO: NTB
TIDLIG KRØKES: Tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen ble kjent over natten, da de på 90-tallet fikk roller i sitcom-serien Under samme tak. Her fra 1996. FOTO: NTB Vis mer

Skapte hysteri under Oslo-besøk

I 2013 skapte Olsen-tvillingene hysteriske tilstander blant unge tenåringsjenter, da de besøkte Oslo i forbindelse med kleskolleksjonen de hadde designet i samarbeid med BikBok.

Da var de blant annet innom flagship-butikken i Karl Johans gate, hotellet The Thief og luksusrestauranten Hanami på Tjuvholmen, skrev Se og Hør den gangen.

I OSLO: Se video av Olsen-tvillingenes Oslo-besøk i 2013. VIDEO: Se og Hør / Lina Hekkli Vis mer

Det var dog ikke første gang en av de norskættede tvillingene var på norsk jord. I 2009 besøkte nemlig Mary-Kate Tigerstaden da den daværende kunstnerkjæresten Nate Lowman hadde sin første separatutstilling på Astrup Fearnley-museet som på den tiden lå i Kvadraturen.

Mon tro om Ashley Olsen tar med seg ektemannen Louis Eisner og søsteren Mary-Kate til Bergen, for å gå i oldeforeldrene og tippoldeforeldrenes fotspor en gang i fremtiden?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer