Jennifer Lopez:

Om brudekjolen: - Jeg har hatt den i mange år

Superstjernen dro en gammel brudekjole frem fra klesskapet.

HERR OG FRU: Ben Affleck og Jennifer Lopez kan endelig kalle seg mann og kone. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB
HERR OG FRU: Ben Affleck og Jennifer Lopez kan endelig kalle seg mann og kone. Foto: Filippo Monteforte/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag var en lykkens dag for både Jennifer Lopez (52), Ben Affleck (49), og alle «Bennifer»-fans. Da ga nemlig paret hverandre sitt «ja» i Las Vegas etter å ha forlovet seg tidligere i år.

«On the floor»-sangeren hadde to kjoler klare for anledningen, og det er som regel knyttet stor spenning til stjernenes brudekjoler.

Derfor kom det kanskje som en overraskelse for noen at «JLo» hadde børstet støv av en gammel kjole fra klesskapet.

- Hatt den i mange år

I sitt nyhetsbrev, On the JLo, deler stjernen et klipp av seg selv i en gulvlang, hvit kjole med båthals. Også artistens hårstylist har delt samme klipp på Instagram. Det melder People.

- Jeg har hatt denne kjolen i mange år, og jeg har spart den, spart den, spart den, og nå bruker jeg den på bryllupsdagen min, sier den da kommende bruden i snutten.

Men i kjent stil gikk «Jenny from the block» for en flunkende ny designerkjole som bryllupsantrekk nummer to. Hun entret nemlig kapellet i en kjole signert designer Zuhair Murad.

Det er forøvrig samme designer som står bak brudekjolen hun brukte i sin nye romantiske komedie, «Marry Me».

Brudgommen på sin side, gikk for en klassisk hvit dressjakke for anledningen.

«Med de beste vitnene du kan se for deg, en kjole fra en gammel film og en jakke fra Bens skap, ga vi bryllupsløftene våre i «the Little White Chapel», og ga hverandre ringene vi skal bruke resten av livet», skrev stjerna i et «On the JLo»-nyhetsbrev.

Videre takket hun kapellet for at hun fikk skifte på pauserommet deres.

Bytter navn

Stjerneparet var et av Hollywoods heteste par tidlig på 2000-tallet. Duoen fikk raskt kallenavnet «Bennifer», men lykken skulle ikke vare for den kjente duoen - og i 2004 skilte de lag etter bare to års forlovelse.

Siden den gang har stjernene vært i andre forhold, men i fjor fant de tilbake til hverandre. I vår kom nyheten om at paret var forlovet - igjen.

Nå er de gift, og Jennifer Lopez blir Jennifer Affleck.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer