Karla Simone-Spence

Om de intime scenene: – Det var helt utrolig

Det britiske stjerneskuddet Karla-Simone Spence sier til KK at hun er glad for den utradisjonelle hjelpen med de intime scenene.

KARLA-SIMONE SPENCE: I serien Confessions of Frannie Langton spiller britiske Karla-Simone Spence en tidligere slave som har et kjærlighetsforhold til fruen i huset, spilt av Sophie Cookson . FOTO: Drama Republic & All3Media International
KARLA-SIMONE SPENCE: I serien Confessions of Frannie Langton spiller britiske Karla-Simone Spence en tidligere slave som har et kjærlighetsforhold til fruen i huset, spilt av Sophie Cookson . FOTO: Drama Republic & All3Media International Vis mer
Publisert

Det var ganske fantastisk å lage et tett bånd med henne, sier britiske Karla-Simone Spence (26) til KK.

Vi er på skjermintervju i forbindelse med premieren på serien The Confessions of Frannie Langton på Britbox 8. mars 2023. I serien spiller Karla-Simone Spence slaven Frannie Langton, som innleder et kjærlighetsforhold til husfruen hun tjener for i London tidlig på 1800-tallet. I en tid hvor homofili er forbudt, opplever Frannie kjærlighet for aller første gang:

– Vi ønsket å vise at forholdet var jevnbyrdig og noe begge ønsket. Selv om det er første gang Frannie er i et forhold med noen, mann eller kvinne, ville jeg ikke at det skulle virke som om ting skjedde med henne, men at de var to om det, forteller Karla-Simone Spence.

Serien Frannie Langtons bekjennelser er basert på romanen ved samme navn av Sara Collins. Med seg som executiv producer har Collins Greg Brenman, kjent fra Peaky Blinders.

Hovedrolleinnehaver Karla-Simone Spence sier til KK at Frannies skjebne gjorde sterkt inntrykk på henne, allerede på audition:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer