Scarlett Johansson:

Om hemmeligheten: - Skammer meg

Skuespilleren letter på sløret i nytt intervju.

ÆRLIG: Scarlett Johansson avslører at det er en hemmelighet hun aldri vil la barna få vite. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
ÆRLIG: Scarlett Johansson avslører at det er en hemmelighet hun aldri vil la barna få vite. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (37) er ikke fremmed for å snakke åpent om en rekke temaer. Fra før har hun brettet ut om alt fra graviditet, et hemmelige bryllup og en tøff oppvekst.

Til tross for 37-åringens åpenhet, er det likevel noe fra fortiden hun ikke vil at datteren Rose (7) og den syv måneder gamle sønnen Cosmo skal få vite om henne.

- Skammer meg

Forrige uke gjestet Johansson «The Drew Barrymore Show», som ledes av skuespillerkollega Drew Barrymore (47).

Der må stjernen svare på fem spørsmål, og det er da hun avslører en hemmelighet hun aldri vil fortelle til barna sine, skriver People.

- Det kan hende at datteren min har spurt meg om dette før. Men jeg pleide å røyke da jeg var yngre, og jeg skammer meg så mye, forteller skuespilleren åpenhjertig, og legger til:

- Jeg vil bare ikke at hun noen gang skal tro at jeg noen gang har syntes at det var kult, fordi hun kan aldri, aldri, aldri røyke.

Videre følger hun opp med at hun håper at barna aldri finner ut av hemmeligheten hennes.

- For det er det du gjør. Du forbyr barna dine å gjøre ting og så gjør de det ikke. Så ja, jeg håper bare at de aldri finner ut av det, spøker hun.

Vanskelig å skjule

I et nylig intervju med In Style kan det derimot virke som at Johansson har slitt med å holde tett på hemmeligheten.

Hun fortalte blant annet det var vanskelig å holde sine tidligere røykevaner skjult for datteren, spesielt nå som hun er i en alder hvor hun er nysgjerrig på alt.

- «Hvorfor napper du øyenbrynene dine? Hvorfor krøller du vippene dine? Hva er en tampong? Hva er den til?», er blant spørsmålene hun stiller, sa Johansson, mens hun imiterte henne.

32-åringen fulgte opp med at datteren til og med spurte om undertøyet hennes.

- Hun spurte meg hvorfor undertøyet mitt gikk opp i rumpa, og jeg måtte prøve å forklare hva en truselinje var, mimret hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer