Jennifer Grey

Om Johnny Depp: -Det var hett, kødder du med meg?!

I sin nye biografi åpner Jennifer Grey opp om tidligere kjærlighetsforhold.

«THE TIME OF HER LIFE»: Jennifer Grey er blitt 62 år. Hun sier at den andre halvdelen av livet desidert er den beste. FOTO: NTB
«THE TIME OF HER LIFE»: Jennifer Grey er blitt 62 år. Hun sier at den andre halvdelen av livet desidert er den beste. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er gått nesten 35 år siden «Dirty Dancing» tok verden med storm, og den fortsetter å gjøre det. Filmen som ble produsert på lavbudsjett har tjent inn over 1,8 milliarder norske kroner

Men først nå, 62 år gammel, kommer hovedrolleinnehaver Jennifer Greys biografi. Boken heter «Out of the corner» og er en referanse til det kjente sitatet fra filmen «Nobody puts baby in the corner».

Jennifer selv sier hun nå ønsker å virkelig ta plass, etter å ha levd noe selvutslettende, noe som er en ny følelse, forteller hun til People.

I sine memoarer forteller hun om sine kjærlighetsforhold til Matthew Broderick, som er gift med Sarah Jessica Parker, og til Johnny Depp tilbake på 80-tallet da hun fremdeles var en stjerne på vei opp.

Påvirket av moren - ble usynlig

Hun er selvsagt innom, og vel så det, valget som endret det som kunne blitt en formidabel karriere: Nemlig de to neseoperasjonene. De gjorde henne ugjenkjennelig for mange.

«Jeg brukte så mye energi på å finne ut av hvorfor jeg var forvist fra kongeriket. Men det er ikke sant, jeg klarte å forvise meg selv.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer