Jennifer Grey

Om Johnny Depp: -Det var hett, kødder du med meg?!

I sin nye biografi åpner Jennifer Grey opp om tidligere kjærlighetsforhold.

«THE TIME OF HER LIFE»: Jennifer Grey er blitt 62 år. Hun sier at den andre halvdelen av livet desidert er den beste. FOTO: NTB
«THE TIME OF HER LIFE»: Jennifer Grey er blitt 62 år. Hun sier at den andre halvdelen av livet desidert er den beste. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er gått nesten 35 år siden «Dirty Dancing» tok verden med storm, og den fortsetter å gjøre det. Filmen som ble produsert på lavbudsjett har tjent inn over 1,8 milliarder norske kroner

Men først nå, 62 år gammel, kommer hovedrolleinnehaver Jennifer Greys biografi. Boken heter «Out of the corner» og er en referanse til det kjente sitatet fra filmen «Nobody puts baby in the corner».

Jennifer selv sier hun nå ønsker å virkelig ta plass, etter å ha levd noe selvutslettende, noe som er en ny følelse, forteller hun til People.

I sine memoarer forteller hun om sine kjærlighetsforhold til Matthew Broderick, som er gift med Sarah Jessica Parker, og til Johnny Depp tilbake på 80-tallet da hun fremdeles var en stjerne på vei opp.

Påvirket av moren - ble usynlig

Hun er selvsagt innom, og vel så det, valget som endret det som kunne blitt en formidabel karriere: Nemlig de to neseoperasjonene. De gjorde henne ugjenkjennelig for mange.

«Jeg brukte så mye energi på å finne ut av hvorfor jeg var forvist fra kongeriket. Men det er ikke sant, jeg klarte å forvise meg selv.»

Grunnen til at hun valgte å operere nesen, skal ha vært at moren hennes skal ha påvirket henne til det. Etterpå følte Grey seg usynlig. Og da Michael Douglas sto ansikt til ansikt med henne uten å kjenne henne igjen, skjønte hun at tabben var enorm.

«Det var første gang jeg hadde gått ut i offentligheten. Og fra en dag til neste var jeg plutselig fullstendig usynlig. I verdens øyne var jeg ikke lenger meg. Det rare var at jeg hadde vært imot operasjonen hele livet, og jeg ble så opprørt over moren min som alltid sa jeg måtte operere nesen.»

Jennifer måtte betale prisen for operasjonene resten av livet. Hun fikk ikke flere store roller, til tross for mange auditions.

LES OGSÅ: Dirty Dancing kunne ha sett heeelt annerledes ut!

Oppfølger bekreftet

Det er ikke bare bok som er nytt fra Jennifer Greys side. Nylig kom også meldingen om at det kommer en oppfølger av suksessfilmen fra 1987 og her er Grey selv i førersetet og jobber med manuset sammen med produksjonsselskapet Lionsgate. Det er ikke offentliggjort noen dato for når filmen vil komme ut.

Men Grey sier at hun ønsker å gi unge i dag den samme gleden som da den opprinnelige filmen kom ut i 1987.

I «Dirty Dancing» spilte Grey mot kjekkasen Patrick Swayze, som tapte kampen mot kreft i 2009, bare 57 år gammel.

IKONISK SCENE: «Dirty Dancing» ble en kultfilm og mange scener, sanger og sitater lever evig som følger av filmen. Dette er en av dem, hvor Baby og Johnny flørter i all hemmelighet mens de trener på dans. Foto: NTB.
IKONISK SCENE: «Dirty Dancing» ble en kultfilm og mange scener, sanger og sitater lever evig som følger av filmen. Dette er en av dem, hvor Baby og Johnny flørter i all hemmelighet mens de trener på dans. Foto: NTB. Vis mer

Lei for at hun ikke satt pris på han

Men selv om vi seere lar oss sjarmere gang på gang av kjærlighetshistorien mellom de to. Var saken noe ganske annet på filmsettet.

«Vi var ingen naturlig match, og det faktum at vi måtte være det, gjorde at det oppsto en viss spenning mellom oss. På samme måte som Baby og Johnny var tvunget til å være sammen, var vi det og. Jeg tenkte faktisk nylig på Patrick. Jeg føler at hvis jeg kunne si noe til han nå, ville jeg sagt at jeg er lei for at jeg ikke bare kunne sette pris på den han var, istedenfor å ønske at han var mer som jeg ville at han skulle være.»

Uansett om de to hadde hatt en bedre kjemi, var Swayze allerede godt og Grey selv datet Broderick i all hemmelighet. Hun forteller at det var et forhold hun lærte utrolig mye fra:

«Vi var begge i midten av tjueårene da vi fant hverandre. Noe som i dag føler veldig ungt og jeg var svært forelsket.»

Grey snakker i varme ordlag om eksen:

UNG KJÆRLIGHET: Jennifer Grey og Matthew Broderick sammen i 1987. Foto: NTB.
UNG KJÆRLIGHET: Jennifer Grey og Matthew Broderick sammen i 1987. Foto: NTB. Vis mer

«Han var så genial, smart, morsom og søt. Det var noe veldig «jødisk i New York» over han som gjorde at jeg følte meg hjemme. Det vil man skjønne når man leser mer om min familie i boken. Min følelse for han er kjærlighet,»forteller hun.

Men forholdet skulle ikke vare. I 1987 var paret involvert i en alvorlig bilulykke i Nord-Irland. To mennesker mistet livet og Grey og Broderick ble skadet. Det ble også slutten på forholdet.

Hett og intenst

I 1989 møter hun Johnny Depp. Det var et stevnemøte arrangert av Jennifers agent.

«Vi spiste, skravlet, drakk Jack Daniels, lo oss halvt i hjel, tok røykepauser midt i måltidet. Han var så latterlig vakker. Og overraskende åpen, morsom, finurlig og søt...»

Ifølge Jennifer fridde Johnny Depp innen det var gått to uker. Men forholdet deres ble raskt komplisert.

LATTERLIG VAKKER: Jennifer Grey falt fort for unge Johnny Depp i 1989, og det er ikke vanskelig å forstå. Men forholdet ble fort komplisert. Foto: NTB.
LATTERLIG VAKKER: Jennifer Grey falt fort for unge Johnny Depp i 1989, og det er ikke vanskelig å forstå. Men forholdet ble fort komplisert. Foto: NTB. Vis mer

Til People sier hun:

«Det var hett. Det var et jævla bål, kødder du med meg?! Jeg hadde aldri sett en sånn fyr.»

Det er ikke vanskelig å forestille seg at det er mulig å ha et hett og lidenskapelig forhold til Johnny Depp. Men i boken forteller Grey om en relasjon hvor han var mye borte, og var overdrevent sjalu og var hissig når han først kom hjem.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer