Lila Moss og Kate Moss:

Om moren: - Gammel og kjedelig

Supermodellens datter får oppmerksomhet etter ny uttalelse.

MOR OG DATTER: Kate Moss med datteren Lila Moss. Sistnevnte letter på sløret om karriere og sin berømte mor. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
MOR OG DATTER: Kate Moss med datteren Lila Moss. Sistnevnte letter på sløret om karriere og sin berømte mor. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært kjent i flere år allerede at datteren til supermodell Kate Moss (48), Lila Moss (19), har valgt å følge i morens fotspor. Hun har i en alder av 19 rukket å gå på catwalken for en rekke store motehus, og nå har hun gjort et større intervju med Vogue.

I tillegg til å snakke om sin gryende karriere som modell, får hun også oppmerksomhet for en uttalelse hun har gitt om sin berømte mor, skriver blant andre New York Post og Expressen.

- Gammel

Den engelske supermodellen Kate Moss ble oppdaget allerede som 14-åring av grunnleggeren av Storm Model Agency, Sarah Doukas. I etterkant har hun gjort enorm suksess som modell.

For datteren skal hun imidlertid ha vært alt annet enn en stjerne.

GJØR SOM MAMMA: Lila har valgt å gå i morens modellfotspor. Her under moteuka i London i februar hvor hun gikk på catwalken for Richard Quinn. Foto: Shutterstock/NTB
GJØR SOM MAMMA: Lila har valgt å gå i morens modellfotspor. Her under moteuka i London i februar hvor hun gikk på catwalken for Richard Quinn. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

- Da jeg gikk på grunnskolen sa alle «oi, mammaen din er Kate Moss», forteller Lila til Vogue, og fortsetter:

- Man har ikke noe som helst filter når man er så ung, så jeg sa «hvordan kan dere vite hvem hun er? Hun er jo gammel. Hun er gammel og kjedelig».

Likevel innrømmer 19-åringen i intervjuet at hun ofte kopierte sin berømte mor som barn.

Støttes

Da datteren valgte å følge i morens fotspor som modell, skal ikke 48-åringen ha vært udelt positiv - på grunn av egne erfaringer.

- Moren min forsøkte alltid å snakke meg ut av det. Hun sa «gjør som du vil, men jeg vil ikke anbefale det», forteller Lila.

Selv om moren skal ha vært skeptisk til at datteren skulle ta steget inn i modellbransjen, har hun tidligere avslørt at hun støtter Lila fullt ut i det hun velger å gjøre.

- Det er opp til henne. Jeg overlater det til henne. Jeg vil åpenbart støtte henne. Jeg vil være «momageren» hennes. Det kan hun, hvis hun vil. Jeg vil støtte henne i alt hun vil gjøre, har hun sagt, ifølge People.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer