Sophie Elise Isachsen:

Om utroskapen: - Enorm sorg

Deler åpenhjertig om den vanskelige samtalen med ekskjæresten.

LETTER PÅ SLØRET: Sophie Elise Isachsen deler åpenhjertig om utroskapen hun utsatte ekskjæresten for. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Sophie Elise Isachsen deler åpenhjertig om utroskapen hun utsatte ekskjæresten for. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I forrige sesong av «Farmen Kjendis» ble seerne vitne til en gryende romanse mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28).

Under innspillingen var Isachsens daværende samboer Kasper Kristoffersen uvitende om hva som skjedde inne på «Farmen»-gården. Nå åpner influenseren seg om hvordan hun fortalte samboeren om utroskapen.

Ringte søsteren

Forholdet hadde gått opp og ned den siste tiden, forteller Isachsen i podkasten «Ida med hjertet i hånden». De hadde sine problemer som «lå og murret», hevder hun.

Inne på gården fikk hun en åpenbaring om at hun trengte en endring i livet. Samtidig utviklet hun følelser for meddeltaker Dreyer, sier Isachsen.

Influenseren forklarer at «Farmen Kjendis»-deltakerne fikk én telefonsamtale i uken, for å snakke med management.

Isachsen hadde imidlertid ingen manager, men en assistent: samboerens søster og hennes bestevenninne Karine Kristoffersen.

- Det står noen i produksjonen og ser på at du har samtalen, så jeg kunne ikke si «det her og det her har skjedd». Men slik jeg husker det spurte hun meg om noe hadde skjedd og med Isak, så sa jeg ja, forklarer Isachsen, og legger til at hun måtte fortelle at hun trodde det ville komme fram på skjermen.

Se og Hør har forsøkt å kontakte Isachsen, hennes ekssamboer og Dreyer- foreløpig uten hell.

Influenseren ønsket å fortelle samboer Kasper om «Farmen»-forelskelsen selv, og spurte søsteren hans om hun kunne la være å si noe.

Bestevenninnen valgte likevel å fortelle broren om Isachsens romanse, noe influenseren har forståelse for, sier hun i podkasten. Senere fikk hun ta en ny telefon hjem, igjen til assistenten, og ifølge influenseren fikk hun da beskjed om at Kasper hadde flyttet ut av deres felles hjem.

- Han tilgir meg

Isachsen røk ut av TV 2-konkurransen to dager før finalen. Mens hun ventet på et hotell, skal hun ha tatt kontakt med ekskjæresten.

- Jeg følte på en enorm sorg, fordi jeg så tilbake på ukene jeg hadde hatt inne på gården som hadde vært fine for meg, men så tenkte jeg på han på andre siden som hadde fått beskjeden for flere uker siden.

27-åringen hyller ekskjæresten for å ha behandlet henne med respekt og forståelse etter utroskapen, og trøstet henne når hun har vært lei seg og hard mot seg selv.

- Han har vært veldig tydelig på at han tilgir meg, og at det er viktig at jeg tilgir meg. Han har satt standarden på hvordan jeg skal vise forståelse for andre når de gjør feil.

I dag dater influenseren kjendissønnen Ludvik Schanke Blunck (25).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer