Sophie Elise Isachsen:

Om utroskapen: - Enorm sorg

Deler åpenhjertig om den vanskelige samtalen med ekskjæresten.

LETTER PÅ SLØRET: Sophie Elise Isachsen deler åpenhjertig om utroskapen hun utsatte ekskjæresten for. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Sophie Elise Isachsen deler åpenhjertig om utroskapen hun utsatte ekskjæresten for. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I forrige sesong av «Farmen Kjendis» ble seerne vitne til en gryende romanse mellom Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28).

Under innspillingen var Isachsens daværende samboer Kasper Kristoffersen uvitende om hva som skjedde inne på «Farmen»-gården. Nå åpner influenseren seg om hvordan hun fortalte samboeren om utroskapen.

Ringte søsteren

Forholdet hadde gått opp og ned den siste tiden, forteller Isachsen i podkasten «Ida med hjertet i hånden». De hadde sine problemer som «lå og murret», hevder hun.

Inne på gården fikk hun en åpenbaring om at hun trengte en endring i livet. Samtidig utviklet hun følelser for meddeltaker Dreyer, sier Isachsen.

Influenseren forklarer at «Farmen Kjendis»-deltakerne fikk én telefonsamtale i uken, for å snakke med management.

Isachsen hadde imidlertid ingen manager, men en assistent: samboerens søster og hennes bestevenninne Karine Kristoffersen.

- Det står noen i produksjonen og ser på at du har samtalen, så jeg kunne ikke si «det her og det her har skjedd». Men slik jeg husker det spurte hun meg om noe hadde skjedd og med Isak, så sa jeg ja, forklarer Isachsen, og legger til at hun måtte fortelle at hun trodde det ville komme fram på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer