Sophia Bush

«One Tree Hill»-stjernens brudekjole har hemmelig budskap

Og vi som trodde vi visste hva blomster og bier betydde.

NYGIFT: Sophia Bush, best kjent fra ungdomsserien «One Tree Hill» giftet seg nylig. Den vakre, blomstrete kjolen forteller sin egen histore. Selv er hun også opptatt av filantropiske verdier. FOTO: NTB
NYGIFT: Sophia Bush, best kjent fra ungdomsserien «One Tree Hill» giftet seg nylig. Den vakre, blomstrete kjolen forteller sin egen histore. Selv er hun også opptatt av filantropiske verdier. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Historien om hvordan skuespiller og produsent Sophia Bush og entreprenøren Grant Hughes endelig ble et par, er som en en Tom Hanks og Meg Ryan-film. Den er langsom, men akk så romantisk og gjenkjennelig.

Det er nemlig nesten ti år siden de to møttes første gang.«Vi ble fort venner, men så hverandre bare noen få ganger i året siden vi begge var på reise hele tiden», sier Sophia til magasinet Vouge.

Men da pandemien inntraff, og reising ble vanskeligere å gjennomføre, ble det derimot lettere for de to å knytte bånd. Det begynte med at de delte ideer til bøker, artikler og filantropiske initiativ. Det igjen førte til lange skravler på FaceTime og etterhvert også dating.

Fant lykken igjen

40-åringen er kanskje mest kjent i rollen som Brooke Davis i ungdomsserien «One Tree Hill», som ble sendt på TV Norge mellom 2003 og 2012. Hun var også sammen med sin motspiller og datidens store hjertesukk, Chad Michael Murrey. Men paret var bare gift i ett år, mellom 2005 og 2006. I fjor fant hun imidlertid lykken igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer