Sophia Bush

«One Tree Hill»-stjernens brudekjole har hemmelig budskap

Og vi som trodde vi visste hva blomster og bier betydde.

NYGIFT: Sophia Bush, best kjent fra ungdomsserien «One Tree Hill» giftet seg nylig. Den vakre, blomstrete kjolen forteller sin egen histore. Selv er hun også opptatt av filantropiske verdier. FOTO: NTB
NYGIFT: Sophia Bush, best kjent fra ungdomsserien «One Tree Hill» giftet seg nylig. Den vakre, blomstrete kjolen forteller sin egen histore. Selv er hun også opptatt av filantropiske verdier. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Historien om hvordan skuespiller og produsent Sophia Bush og entreprenøren Grant Hughes endelig ble et par, er som en en Tom Hanks og Meg Ryan-film. Den er langsom, men akk så romantisk og gjenkjennelig.

Det er nemlig nesten ti år siden de to møttes første gang.
«Vi ble fort venner, men så hverandre bare noen få ganger i året siden vi begge var på reise hele tiden», sier Sophia til magasinet Vouge.

Men da pandemien inntraff, og reising ble vanskeligere å gjennomføre, ble det derimot lettere for de to å knytte bånd. Det begynte med at de delte ideer til bøker, artikler og filantropiske initiativ. Det igjen førte til lange skravler på FaceTime og etterhvert også dating.

Fant lykken igjen

40-åringen er kanskje mest kjent i rollen som Brooke Davis i ungdomsserien «One Tree Hill», som ble sendt på TV Norge mellom 2003 og 2012. Hun var også sammen med sin motspiller og datidens store hjertesukk, Chad Michael Murrey. Men paret var bare gift i ett år, mellom 2005 og 2006. I fjor fant hun imidlertid lykken igjen.

UNGT PAR: Sophia Bush og Chad Michael Murrey spilte begge i den populære TV-serien «One Tree Hill». I likhet med karakteren i serien, forelsket også de to seg. Paret var gift mellom 2005 og 2006. FOTO: NTB.
UNGT PAR: Sophia Bush og Chad Michael Murrey spilte begge i den populære TV-serien «One Tree Hill». I likhet med karakteren i serien, forelsket også de to seg. Paret var gift mellom 2005 og 2006. FOTO: NTB. Vis mer

I august 2021 ble hun forlovet under en tur til Lake Come i Italia og hun forteller til Vouge at Grant bestilte sightseeing-tur på en klassisk Riva-båt, og fridde til henne i solnedgangen.

«Vi delte de gode nyhetene noen dager senere fordi vi var blitt observert i Puglia av noen veldig søte jenter som lot merke til ringen min. Øynene deres ble store, de så på hverandre, og så tilbake på meg og jeg visste at hvis ikke vi fortalte det til verden, ville noen andre gjøre det for oss.»

Tilbake på hotellet, ble paret derfor enig om å legge det ut på sin Instagram.

Venninnen laget kjolen

Det var også på Instagram vi fikk se den vakre og litt overraskende brudekjolen Sophia gav sitt ja i. Og hvis ikke man hadde fått det fortalt, så er det ikke sikkert man ville skjønt at de vakre blomstene og biene, er koder for budskap.

One Tree Hill-stjernen har lenge hatt et nært vennskap med motedesigneren Monique Lhuillier. Det var derfor hun som fikk æren av å skape kjolen

«Fra det øyeblikket vi ble forlovet, har jeg visst hvordan jeg ville at kjolen min skulle være. Jeg har sett bilde av Moniqe Lhuillers kjole før. Og jeg hadde en visjon av å få laget en personlig versjon av den..» gjengir designeren fra intervjuet med Bush i Vouge.

Dermed designet Lhuillier en drøm av en kjole. En palett av Oklahoma te-roser, dypt orange kaliforniavalmuer, grønne italienske olivengrener og sommerfuglranunkler.

En hyllest til røttene

Blomstene, samt de små biene man så vidt kan skimte mellom dem er symboler på blant annet hvilke røtter Bush og ektemannen har.

Etter den store dagen, som fant sted 11. juni 2022, la Sophia Bush ut bilder fra feiringen med teksten:

«Som en visuell person og en historieformidler, elsker jeg hva bilder representerer. Den dagen ønsket jeg å representere oss. Hvor vi kommer fra. Hvor vi skal. Oklahoma te-roser for min ektemann og hans familie. Italienske olivengrener for meg og hva det betyr. Kaliforniavalmuer for vårt felles hjem. Og våre søte lubne bier, som vi har kultivert sammen i flere år nå. Farger fra solnedganger og soloppganger i hans hjemby og min. En hyllest til sted, minner og mening. Printet i Italia. Sydd i California. Brukt i Tulsa, Oklahoma. Jeg vil elske dette for alltid. For en dag. »

I tillegg har de scannet bilder av parets bier og plassert dem mellom blomstene på kjolen, siden det å skape en bikube var parets første prosjekt sammen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer