Rebel Wilson:

Ønsker å bli gravid: – Det er en emosjonell berg- og dalbane

I et ferskt intervju åpner Rebel Wilson opp om hvor krevende det kan være å bli gravid.

REBEL WILSON: Rebel Wilson forteller at det var på tiden med en livsstilsendring for å kunne bli en den moren hun ønsker å være for sine barn i fremtiden. FOTO: NTB
REBEL WILSON: Rebel Wilson forteller at det var på tiden med en livsstilsendring for å kunne bli en den moren hun ønsker å være for sine barn i fremtiden. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den australske komikeren og skuespilleren Rebel Wilson (42) er for mange kjent fra romantiske komedier. Hun er aktuell med Netflix-filmen «Senior Year» der hun spiller en 37-åring som våkner opp fra koma etter 20 år og skal fortsette livet der hun slapp før hun havnet i koma – rett tilbake på skolebenken.

Skuespillerkarrieren tok for alvor av i rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. En fellesnevner for mange av rollene hun har spilt, er at hun er overvektig eller ikke ser ut som den typiske «drømmejenta» i romantiske komedier – som også er selve handlingen i filmen «Isn't It Romantic» (2019).

På Instagram har hun delt livsstilsendringen med ti millioner følgere. Hun har uttalt at 2020 var hennes år. Nå åpner hun opp om hvorfor hun ønsket å få et sunnere liv.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Ønsker seg barn

Med livsstilsendringen i 2020, har 42-åringen også jobbet med å være snillere mot seg selv. Samtidig har hun kjent på et sterkt press fra den biologiske klokken. Ønsket om å få barn har blitt mer aktuelt, og derfor har hun gått for å få veiledning og hjelp, forteller hun i et ferskt intervju med People.

– En av faktorene som gjorde at jeg valgte å gå ned i vekt kom etter et besøk hos en fertilitetslege. Han så på meg og sa: «Du hadde klart deg mye bedre om du var sunnere».

Hennes umiddelbare tanke var at legen var frekk. Hun hadde verken slitt med sykdom eller andre helseplager. Etter at hun fikk tenkt seg om, innså hun at legen hadde rett. Trøstespising er blant det som har vært en vane for henne tidligere.

– Jeg bar rundt på masse ekstra vekt, og det var en stor pådriver. Jeg tenkte ikke på mine egne behov, men når jeg tenkte på mitt fremtidige barns behov, ble jeg motivert til å bli sunnere, sier hun til People.

Hun er ærlig på at hun prøver å få barn og forteller at fertilitetsreisen kan være svært tøff.

– Jeg sympatiserer med andre som også prøver. Noen ganger får jeg en telefon fra legen om gode nyheter, og så kan man få en ny telefon om dårlige nyheter. Det er virkelig en emosjonell berg- og dalbane og jeg vet ikke hvordan den ender, sier hun i intervjuet.

– Jeg prøver fremdeles, og jeg er fremdeles ung nok til å prøve.

FRA FAT AMY TIL CHEERLEDER: Rebel Wilson strålte på den røde løperen til premieren på Senior Year tidligere i mai. FOTO: NTB
FRA FAT AMY TIL CHEERLEDER: Rebel Wilson strålte på den røde løperen til premieren på Senior Year tidligere i mai. FOTO: NTB Vis mer

Fikk nylig kjæreste

I intervjuet med People forteller Wilson at «det er topp om man møter den rette» og en å stifte familie med. Men om man ønsker barn, kan det for mange komme til et punkt der man må få det til å skje uten en partner.

Nylig skrev KK om at Wilson avslørte i podkasten U Up at hun har funnet kjærligheten på ny.

– Jeg er nå i et lykkelig forhold, sa hun i podkasten.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer