Kronprinsesse Victoria:

Ønsker ikke å bli portrettert i ny serie

- Det føles veldig merkelig, sier Sveriges kronprinsesse Victoria om den planlagte TV4-serien om kongefamilien.

SKEPTISK: Kronprinsesse Victoria av Sverige ønsker egentlig ikke å bli portrettert i den kommende TV4-serien om kongefamilien. Foto: NTB
SKEPTISK: Kronprinsesse Victoria av Sverige ønsker egentlig ikke å bli portrettert i den kommende TV4-serien om kongefamilien. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Samtidig sier kronprinsesse Victoria spøkefullt at hun har planer om å reise utenlands når serien har premiere.

I fjor ble det klart at svenske TV4 og C More planlegger en tv-serie, i stil med Netflix-serien The Crown. Men nå skal det handle om den svenske kongefamilien, kommer det frem i en artikkel på baaam.se.

Det er planlagt at serien skal ha premiere senere i 2022. Handlingen starter med at Kong Carl Gustaf mister faren sin, kronprins Gustaf Adolf i en flyulykke i 1947.

Videre får seerne følge Kong Gustafs liv under oppveksten over seks episoder. TV4 har ambisjoner om å lage flere sesonger av serien.

Mer vekt på relasjoner

Åsa Lantz er manusforfatter og den som kom opp med ideen om serien, som visst nok skal ha mer vekt på relasjoner enn det som er tilfellet i The Crown.

Netflixserien The Crown, som omhandler den britiske kongefamilien, har blitt et fenomen verden over. Serien vant i 2021 sju priser på Emmy-prisutdelingen, inkludert fire skuespillerpriser og priser for beste manus, regi og dramaserie. Sesong 5 av serien planlegges å slippes i november i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.