Oprah Winfrey

Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio og Tyra Banks er blant stjernene som aldri har vært gift

- Hadde jeg hatt lyst til å gifte meg, så hadde jeg tatt meg tid til det.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er et av målene her i livet å få ring på fingeren, gå opp altergangen i hvit kjole, og love evig troskap til han eller hun du elsker og er overbevist om at er «The One». Men som vi har sett altfor ofte de siste tiårene, så varer ikke alltid ekteskapene livet ut.

Blant annet ble verden sjokkert da nyheten om at Angelina Jolie (41) hadde tatt ut skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52) kom i slutten av september.

Ifølge Statistisk Sentralbyrå gikk skilsmissetallene i Norge noe ned totalt i året 2015, men det ble til gjengjeld også inngått færre ekteskap. SSB skriver på sin nettside:

«I 2015 var det 250 færre skilsmisser, om lag 300 færre separasjonar og 150 færre inngåtte ekteskap enn året før. I løpet av 2015 blei 22 700 par vigde, 9 300 par skilde og 10 500 separerte».

LES OGSÅ: Skilsmisse er en av de tøffeste livskrisene man kan oppleve 

Mon tro om ideen om at «svært mange ekteskap ender i skilsmisse» er noe av grunnen til at det finnes mange Hollywood-stjerner der ute (og en del av oss vanlige, dødelige) som har gått gjennom livet uten å gifte seg. Saken fortsetter under annonsen

Se flere Hollywood-kjendiser som aldri har giftet seg øverst i saken!

- Vi hadde aldri forblitt gift

Talkshow-dronningen Oprah Winfrey (62) har vært sammen med Stedman Graham (65) siden 1986, men paret har aldri ønsket å gifte seg. I et intervju med sin britiske talkshow-kollega Lorraine Kelly (56) i 2013 åpnet hun opp om hvorfor hun aldri har giftet seg - og hvorfor hun aldri skal det. 

- Det er ikke fordi jeg ikke har hatt tiden til det, hvis jeg hadde hatt lyst til å gifte meg, så hadde jeg tatt meg tid til det. Jeg er ikke en tradisjonell kvinne og jeg har aldri levd et tradisjonelt liv. Jeg er sikker på at dersom Stedman og jeg giftet oss, så hadde vi ikke forblitt gift. 

ALDRI GIFT: Talkshow-legenden Oprah Winfrey og samboeren Stedman Graham har vært samboere siden 1986. Hun har aldri hatt troen på ekteskapet, og er overbevist om at de to hadde skilt seg for lengst om de hadde inngått ekteskap. Foto: NTB Scanpix
ALDRI GIFT: Talkshow-legenden Oprah Winfrey og samboeren Stedman Graham har vært samboere siden 1986. Hun har aldri hatt troen på ekteskapet, og er overbevist om at de to hadde skilt seg for lengst om de hadde inngått ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Dersom du hadde spurt ham hadde han sagt det samme. Han er ganske tradisjonell av seg, men jeg har lært ham å bli ikke-tradisjonell. Ideen om hva det vil si å være kone, og ansvaret og ofrene jeg måtte ha gjort, det hadde jeg ikke klart å håndtere spesielt bra.

- Jeg har ikke troen på ekteskapet

Også den flotte «Mad Men»-stjernen Jon Hamm (45) er en av dem som ikke helt har troen på ekteskapet. 

- Jeg har ingen spesielt gode eksempler på ekteskap i mitt liv. Mine foreldre skilte seg da jeg var to, og ingen av dem giftet seg igjen. Så det betyr ingenting for meg. Jeg mener ikke å si at det ikke burde bety noe for andre. Jeg dømmer ingen, sa han til Playboy Magazine i 2012.

SINGEL: Jon Hamm har ikke troen på ekteskapet - og heller ikke på det å få barn. I fjor ble det slutt med ham og samboeren Jennifer Westfeldt etter 18 år - og ryktene vil ha det til at dette nettopp var grunnen til bruddet. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Jon Hamm har ikke troen på ekteskapet - og heller ikke på det å få barn. I fjor ble det slutt med ham og samboeren Jennifer Westfeldt etter 18 år - og ryktene vil ha det til at dette nettopp var grunnen til bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heller ikke det å få barn er noe den prisbelønte skuespilleren ser for seg at han kommer til å få: 

- Jeg har ikke drivkraften som skal til for å sette en baby til verden.

Etter 18 år gikk han og skuespiller Jennifer Westfeldt (46) fra hverandre i fjor.

Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet opp for nye lesere! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer