Orlando Bloom

Orlando Bloom i sorg - bekrefter hundens dødsfall etter stor leteaksjon

- Jeg har grått mer denne uken enn jeg trodde var mulig.

ORLANDO BLOOM: Den britiske skuespilleren fant hunden Mighty død etter stor leteaksjon. FOTO: Instagram
ORLANDO BLOOM: Den britiske skuespilleren fant hunden Mighty død etter stor leteaksjon. FOTO: Instagram Vis mer
Publisert

Den siste uken har vært et mareritt for den britiske skuespilleren Orlando Bloom (43), da hans kjære hund Mighty forsvant fra han og samboeren Katy Perrys (35) hjem i Montecito i California.

Skuespilleren, kjent fra Pirates of the Caribbean-filmene og Ringenes Herre-triologien, har brukt de siste syv dagene på å lete etter hunden i Californias gater - og fikk også hjelp av naboer og lokalsamfunnet i jakten etter det kjære familiemedlemmet.

Også skuespillerkollega Jennifer Aniston (51) kom med en oppfordring til sine over 34 millioner Instagram-følgere om å ta kontakt dersom de hadde sett Mighty.

OPPFORDRING: Skuespiller Jennifer Aniston har brukt Instagram-profilen sin til å hjelpe Orlando Bloom i søket etter hunden. Han har selv gått rundt i gatene og hengt opp lapper med bilder av lille Mighty. FOTO: NTB scanpix og skjermdump Instagram
OPPFORDRING: Skuespiller Jennifer Aniston har brukt Instagram-profilen sin til å hjelpe Orlando Bloom i søket etter hunden. Han har selv gått rundt i gatene og hengt opp lapper med bilder av lille Mighty. FOTO: NTB scanpix og skjermdump Instagram Vis mer

På sin offisielle Instagram-profil publiserte Bloom en etterlysning av hunden, og beskrev samtidig et svært nært forhold med følgesvennen.

«Jeg kan ikke huske en tid i livet der jeg har vært like ødelagt på den måten jeg er nå. Råskapen jeg har følt over de siste få dagene, og de søvnløse nettene der jeg har forestilt meg at min lille kar har gått seg vill og har vært redd - og at jeg ikke har vært i stand til å gjøre noe for å beskytte ham - har vært et levende mareritt».

«Jeg føler meg hjelpeløs. Kanskje på samme måte som mange andre som har mistet sine kjære, eller som ikke har hatt mulighet til å se sine kjære på grunn av denne tiden vi er inne i. Sett pris på alle øyeblikkene vi deler med de vi elsker, for ingenting er gitt».

«Båndet mellom Mighty og meg viser en hengivenhet jeg ikke riktig forsto før det var for sent. Jeg er en hengiven far og partner, men samtidig, det er en grunn til at man kaller dem «menneskets beste venn». Jeg savner ham. Be med oss, om at vår sterke Mighty finner veien tilbake til familien sin».

DESPERAT: Orlando Bloom fotografert mens han desperat leter etter hunden i gatene rundt hjemmet i Montecito, California. FOTO: NTB scanpix
DESPERAT: Orlando Bloom fotografert mens han desperat leter etter hunden i gatene rundt hjemmet i Montecito, California. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Ble funnet død

Men i slutten av juli bekreftet Orlando Bloom at marerittet var en realitet - den lille hunden hadde blitt funnet død.

I et sterkt innlegg publisert noen dager etter etterlysningen åpnet 43-åringen opp om sorgen etter tapet av sin trofaste følgesvenn - og avslørte samtidig at han hadde fått seg en ny tatovering for å hylle sin døde hund. På brystet, over hjertet, har han tatovert navnet Mighty til ære for hunden.

«Mighty er på den andre siden nå. Etter å ha lett etter ham fra morgen til kveld, fant vi ham i dag, på den syvende dagen. Jeg har grått mer denne uken enn jeg trodde var mulig, noe som har vært veldig rensende og healende. (...) Han var mer enn en følgesvenn. Vi hadde et helt unikt sjelebånd. Jeg er lei meg. Jeg elsker deg».

Han benyttet også anledningen til å takke de frivillige som hadde hjulpet ham i søket etter hunden.

I kommentarfeltet på Instagram gir skuespiller Jennifer Aniston sin dypeste medfølelse, og skriver at hun er lei seg på kollegaens vegne.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Orlando Bloom er forlovet med den amerikanske artisten Katy Perry (35), og sammen venter de sitt første barn. Han har sønnen Flynn (9) med ekskona og modellen Miranda Kerr (37).

FORLOVET: Orlando Bloom er forlovet med den amerikanske artisten Katy Perry, og sammen venter de sitt første barn. FOTO: NTB scanpix
FORLOVET: Orlando Bloom er forlovet med den amerikanske artisten Katy Perry, og sammen venter de sitt første barn. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Også forloveden Katy Perry har uttrykt sorg etter hundens dødsfall på sosiale medier:

«Vi kommer til å savne deg lille buddy boy, og Nuggets bror, så mye. Du vil for alltid ha en poteformet plass i hjertene våre».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer