16 ukers helvete

- Overgangsalderen har gjort at kiloene har lagt seg på feil plass

Tidligere håndballproff Trine Haltvik (57) har merket stor kroppslig endring etter at hun kom i overgangsalderen.

16 UKERS HELVETE: Den tidlige håndballproffen Trine Haltvik forteller til KK at hun har sett gode resultater etter å ha kuttet ut karbohydrater og økt mengden proteiner. FOTO: Warner Bros. Discovery
16 UKERS HELVETE: Den tidlige håndballproffen Trine Haltvik forteller til KK at hun har sett gode resultater etter å ha kuttet ut karbohydrater og økt mengden proteiner. FOTO: Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

Trenings- og kostholdsprogrammet 16 ukers helvete på TVNorge og Discovery+ er endelig tilbake - og seks kjendiser får virkelig kjørt seg for å nå målene sine.

Tidligere håndballproff Trine Haltvik (57) er en av deltakerne i sesong 2, og hennes største utfordring er overgangsalderen.

Hun erkjenner at hun har erfart store kroppslige endringer etter at hun kom i overgangsalderen.

- Når man kommer i overgangsalderen merker man at man må ta tak i ting. Kiloene legger seg på feil plass; rundt magen, sier Haltvik i den første episoden.

Til KK utdyper hun:

- Det var i fjor sommer at jeg merket at kiloene, og den klassiske «pølsa» rundt magen, kom krypende. Jeg hadde vært veldig flink med kostholdet etter deltakelsen i Skal vi danse i 2019, men da det opphørte la jeg på meg igjen.

Til daglig er den tidligere håndballproffen trener på toppidrettsgymnas i Skien, og elevene hennes trodde hun først skulle være med i programmet som trener - ikke deltaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer