Overrasket alle på t-banen

En stjerne er født! Kevin skulle bare tulle litt med tilfeldige mennesker - så møtte han sangeren Charlotte.

HYLLES: Denne videoen setter fyr på Internett. Video: @charlotteawbery og @kevinfreshwater Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig deler Kevin Freshwater artige videosnutter med sine 345 000 følgere på Instagram. Blant videoene som får mest oppmerksomhet er de hvor han stopper tilfeldige mennesker på gaten og ber dem synge ferdig en låt han begynner på.

Noen fortsetter på låten, andre lurer på hva Kevin egentlig driver med og noen finner på sine egne sangtekster.

Her om dagen møtte Kevin på Charlotte Awbery da han utfordret mennesker til å synge en sang. Hun var på vei til å ta t-banen, men før hun kom seg på den måtte hun synge litt av låten til Lady Gaga: «Shallow».

Mange kjenner nok igjen denne sangen fra filmen «A Star Is Born». En filmtittel som passer utmerket til klippet du kan se øverst i saken.

Det viser seg nemlig at Charlotte er en fantastisk dyktig sanger. Kevin Freshwater blir så overrasket at han ber henne synge mer, og plutselig bryter Awbery ut i full sang!

Videoklippet har fått massiv oppmerksomhet. Awbery hylles av både kjente og ukjente, og måtte til slutt legge ut en takk til alle som har sendt henne hyggelige meldinger:

OMG WOW! Jeg er helt overveldet! Takk for all responsen, kommentarene, de hyggelige meldingene og all kjærligheten fra alle. Som Lady Gaga ville sagt: I'm «speechless».

Vi gleder oss til å se mer av Charlotte i fremtiden! Ønsker du å se flere videoer som har tatt Internett med storm? Se her:

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer
GAMLE GLIMT: 31. august 2019 er det HKH prinsesse Ingrid Alexandra sin tur til å konfirmeres. Bilder: NTB Scanpix. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer