Venner for livet:

Overrasket med Friends-gjenforening

– Alt kan skje, sier Jennifer Aniston.

SKAL DE GJENFORENES? Nylig gjestet Jennifer Aniston (i midten) talkshowet til Ellen DeGeneres og sa alle skuespillerne hadde vært med på en gjenforening. Foto: Friends
SKAL DE GJENFORENES? Nylig gjestet Jennifer Aniston (i midten) talkshowet til Ellen DeGeneres og sa alle skuespillerne hadde vært med på en gjenforening. Foto: Friends Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (50) har gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (61) flere ganger. Da vi så henne på talkshowet i februar spurte DeGeneres om det er noe sjanse for at vi vil få se en Friends-gjenforening en gang i fremtiden.

– Alt er mulig, svarte Aniston og ble møtt av full jubel i salen.

Det er ingen tvil om at tv-serien er høyt elsket av mennesker over hele verden. KK-redaksjonen inkludert. Nå er det hele 15 år siden tv-serien viste sin aller siste episode, og hele 25 år siden det startet.

Helt siden seriens slutt i 2004 har skuespillerne blitt spurt om de vil være å se sammen på tv-skjermen igjen. Nylig gjestet Jennifer Aniston Ellen DeGeneres talkshow nok en gang. Også denne gangen spør programlederen om vennegjengen har planer om en gjenforening på tv-skjermen.

– Hvorfor ikke? Jeg ville gjort det. Jentene ville gjort det. Guttene ville gjort det. Alt kan skje, sier Aniston.

Gjenskapte leiligheten

Noen ganger blir man så knyttet til karakterene i en tv-serie at man så inderlig ønsker at de holder kontakten også utenom innspillingen.

Vi ble derfor veldig lei oss da vi skjønte at «Sex og Singelliv»-stjernene Sarah Jessica Parker (54) og Kim Cattrall (62) kun er bestevenner på skjermen!

Men det kan faktisk se ut til at Friends-skuespillerne faktisk ble skikkelig gode venner under de ti årene de tilbragte sammen fra 1994 til 2004.

Iherdig har programledere og fans forsøkt å samle gjengen til en ny runde med Friends. Talkshow-vert Jimmy Kimmel gjenskapte faktisk deler av leiligheten til Monica og Rachel under en sending av Jimmy Kimmel Live i 2014.

Her får vi faktisk se Jennifer Aniston, Courteney Cox (55) og Lisa Kudrow (55) sammen igjen.

Det er ikke så ofte man ser hele gjengen samlet. Det var først i 2016 at skuespillerne samlet seg for å snakke om serien etter så mange år.

Under en tv-sendt hyllest av regissør James Burrows, snakket skuespillerne, utenom Matthew Perry (49) som var på jobb i London, om den fantastiske reisen de har vært på.

LES OGSÅ: 10 ting du kanskje ikke visste om «Friends»

Feiret bursdag sammen

Nylig fylte Courteney Cox, som spilte karakteren Monica, 55 år, og i den anledning samlet hun venner og familie til en feiring.

Til manges store glede kunne vi gjennom Instagram se at både Lisa Kudrow og Jennifer Aniston hadde tatt turen til bursdagen.

«Hvor heldig er jeg som får feire bursdagen min med disse to??? jeg elsker dere, jenter. Så mye», skriver Cox på bildet hun har lagt ut av seg selv, Kudrow og Aniston.

Bildet har snart nådd to millioner likerklikk og kommentarene fortsetter å strømme inn. Kjente navn som Reese Witherspoon, Poppy Delevingne, Selma Blair og Kaley Cuoco er blant dem som har skrevet noen ord til bursdagsbarnet. Det kan også se ut til at flere av stjernene er Friends-fans. «Dette er episk», skrev Big Bang Theory-skuespiller Kaley Cuoco.

Nå er det bare å vente i spenning og se om vennene vil være å se på tv-skjermen sammen igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer