Øyunn Krogh:

- På tide å slutte å lete

Øyunn Krogh deler om singellivet.

ØYUNN KROGH: Influenseren har ved flere anledninger delt åpenhjertig om både dating og singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ØYUNN KROGH: Influenseren har ved flere anledninger delt åpenhjertig om både dating og singeltilværelsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Gjennom TV-programmet «Sommerhytta» ble nordmenn introdusert for Øyunn Krogh og hennes daværende kjæreste Levi Try (26). Paret gikk seirende ut, og vant hytta de hadde bygget gjennom flere uker.

I fjor kom nyheten om at Krogh og Try hadde gått hver til sitt, og i ettertid har førstnevnte vært åpen om at hun har datet en mystisk mann.

Flørten ble derimot ikke til noe mer, og da Se og Hør møtte Krogh på gallapremiere på Wallmans, lettet 28-åringen på sløret om sivilstatusen.

Krogh innrømmet at det er stille på datingfronten.

- Jeg er fremdeles supersingel, forklarte hun, og la til:

- Men jeg har bestemt meg for å date meg selv. Jeg tror det er på tide å slutte å lete. Så får jeg heller bli motbevist og overbevist av en drømmeprins, forhåpentligvis.

Krogh har tidligere åpnet seg om utfordringer ved å date personer som har sett henne på TV-skjermen.

- Det er litt rart når jeg ikke vet noen ting om personen jeg møter, men de kan vite sykt mye om meg. Jeg var på date nå nylig med en som hadde forberedt 20 spørsmål om «hele Norges Øyunn Krogh», og det er jo ikke helt det jeg vil, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.