Julia Roberts

Pamela Anderson: - Jeg er veldig trygg på meg selv. Kanskje det har med alderen å gjøre

Disse 11 Hollywood-skjønnhetene fyller 50 (!) i år - wow!

HOLLYWOOD: Skuespillerne Pamela Anderson, Julia Roberts og Kate Walsh er tre av Hollywood-skjønnhetene som fyller 50 år i år! Se flere i bildekarusellen under! Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Skuespillerne Pamela Anderson, Julia Roberts og Kate Walsh er tre av Hollywood-skjønnhetene som fyller 50 år i år! Se flere i bildekarusellen under! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare det norske kongeparet som i år har et rundt jubileum å feire - over Atlanteren sitter det nemlig 11 flotte kvinner som alle fyller 50 år i år! (PSST: 50 ting du ikke visste om «Fifty Shades of Grey»!)

«Cluesless»-stjernen Stacey Dash, «Big Little Lies»-stjernen Laura Dern og «Gilmore Gilrs»-stjernen Lauren Graham har allerede rundet halvveis til hundre, og neste på listen er skuespiller Maria Bello som kanskje er mest kjent fra filmslageren «Coyote ugly» fra 2000.

Senere i år fyller blant andre Hollywood-skjønnhetene Nicole Kidman og Julia Roberts også 50 år - se hele listen i bildekarusellen under!

Stjernene ble født i 1967 - og 27. januar dette året førte en brann om bord på romfartøyet «Apollo 1» til at tre astronauter ble drept, 21. april ble det gjennomført militærkupp i Hellas som sørget for at monarkiet ble avskaffet fem år senere, 3. september innførte Sverige høyrekjøring og 7. november fikk USA sine to første fargede borgermestre. Her hjemme ble forfatter Jens Bjørneboe dømt for utuktige skriverier i forbindelse med romanen «Uten en tråd» og 24. november ble stemmerettsalderen satt ned til 20 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer