Pamela Anderson

Pamela Anderson (49) ser helt smashing ut!

Har gått fra å være en «falleferdig» rocke-babe, til en superelegant «old style» chic!

BAYWATCH-BABE: Pamela Anderson (49) var mange kvinners største forbilde da hun spilte Baywatch-baben CJ, og nå gjør hun come back etter en lang periode nede. Foto: SipaUSA
BAYWATCH-BABE: Pamela Anderson (49) var mange kvinners største forbilde da hun spilte Baywatch-baben CJ, og nå gjør hun come back etter en lang periode nede. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller, glamourmodell og rock'n'roll babe, Pamela Anderson (49), er mest kjent for sin rolle som CJ i tv-serien «Baywatch». Den nydelige blonde piken med sin store front og røde mini-bikini ble fort en forbilde for kvinner over hele verden - for hvem ønsket vel ikke å være henne da?

Men Pamela sin karriere skulle svinge. Både sextapeskandaler, flere skilsmisser, alvorlige sykdommer og en rekke personlig problemer, gjorde henne ikke akkurat til et forbilde. Tvert i mot forble hun et stort navn, men ikke for noe annet enn skandaler og sine enorme silikonpupper. De fleste husker henne derfor kanskje som en skygge av «Baywatch»-baben hun en gang var, men nå kan det se ut til at hun har planer om å ta igjen de tapte årene - på en god måte!

For WOW, Pamela is back - og hun ser kanskje bedre ut enn hun noen gang har gjort i voksen alder spør du oss! Fra en «falleferdig» rocke-babe, til en superelegant «old style» chic! Du kommer ikke til å tro hvilken stilforvandling Pamela har gått gjennom den siste tiden. Hun ser rett og slett ut som et stilikon!

Se hvordan «Baywatch»-baben ser ut i dag under annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer