Pamela Anderson

Pamela snakker ut om den intime videoen

Pamela Anderson letter på sløret om den stjålne videoen med eksen Tommy Lee.

PAMELA ANDERSON: I et intervju med CBS i 2023 letter Pamela Anderson på sløret om følelsene rundt den stjålne videoen med eksen Tommy Lee. Her fra en kampanje for dyrs rettigheter i 2010. FOTO: UPI/Shutterstock/NTB
PAMELA ANDERSON: I et intervju med CBS i 2023 letter Pamela Anderson på sløret om følelsene rundt den stjålne videoen med eksen Tommy Lee. Her fra en kampanje for dyrs rettigheter i 2010. FOTO: UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den store streaming-snakkisen i fjor, må kanskje sies å være «Pam & Tommy», som baserte seg på forholdet mellom Baywatch-stjerna Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommis Tommy Lee. Etter premieren på Disney+ tok det ikke lang tid før kritiske røster tok til orde for at fremstillingen var fordummende og overflatisk, og en unødvendig grafsing i en tragisk tid.

Bærebjelken var den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra parets hjem under et innbrudd, og som i intime scener viser de to ha sex om bord i en båt. Videoen gikk sin lite ærerike seiersgang verden over på både VHS og nett, og i internettets vugge viste den lekkede videoen for alvor sprengkraften i digital distribusjon. For ikke å si i viral krenkelse.

Kjønnsdeler i bevegelse

Pamela spiltes av Lily James, og Sebastian Stan spiller Tommy Lee, og mye har vært skrevet om den slående likheten med den ekte Pamela og Tommy.

Store deler av serien sitter man imidlertid igjen med en følelse av at serieskaperne har gått seg litt bort i latterliggjøring, pupper og kjønnsdeler i bevegelse (ja, faktisk, en snakkende penis!), og glemt at det finnes et levende menneske ved navn Pamela Anderson som enda en gang får livet sitt brettet ut – og som har to sønner som må finne seg i at foreldrenes sexliv spilles for åpen scene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer