Pamela Anderson

Pamela snakker ut om den intime videoen

Pamela Anderson letter på sløret om den stjålne videoen med eksen Tommy Lee.

PAMELA ANDERSON: I et intervju med CBS i 2023 letter Pamela Anderson på sløret om følelsene rundt den stjålne videoen med eksen Tommy Lee. Her fra en kampanje for dyrs rettigheter i 2010. FOTO: UPI/Shutterstock/NTB
PAMELA ANDERSON: I et intervju med CBS i 2023 letter Pamela Anderson på sløret om følelsene rundt den stjålne videoen med eksen Tommy Lee. Her fra en kampanje for dyrs rettigheter i 2010. FOTO: UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den store streaming-snakkisen i fjor, må kanskje sies å være «Pam & Tommy», som baserte seg på forholdet mellom Baywatch-stjerna Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommis Tommy Lee. Etter premieren på Disney+ tok det ikke lang tid før kritiske røster tok til orde for at fremstillingen var fordummende og overflatisk, og en unødvendig grafsing i en tragisk tid.

Bærebjelken var den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra parets hjem under et innbrudd, og som i intime scener viser de to ha sex om bord i en båt. Videoen gikk sin lite ærerike seiersgang verden over på både VHS og nett, og i internettets vugge viste den lekkede videoen for alvor sprengkraften i digital distribusjon. For ikke å si i viral krenkelse.

Kjønnsdeler i bevegelse

Pamela spiltes av Lily James, og Sebastian Stan spiller Tommy Lee, og mye har vært skrevet om den slående likheten med den ekte Pamela og Tommy.

Store deler av serien sitter man imidlertid igjen med en følelse av at serieskaperne har gått seg litt bort i latterliggjøring, pupper og kjønnsdeler i bevegelse (ja, faktisk, en snakkende penis!), og glemt at det finnes et levende menneske ved navn Pamela Anderson som enda en gang får livet sitt brettet ut – og som har to sønner som må finne seg i at foreldrenes sexliv spilles for åpen scene.

STORMENDE: Pamela Anderson og Tommy Lee i London i 1995. FOTO: REX /NTB
STORMENDE: Pamela Anderson og Tommy Lee i London i 1995. FOTO: REX /NTB Vis mer

Ønsket ikke å bidra

Pamela Anderson skal ikke ha ønsket å bidra til serien. I et innlegg på Instagram varslet hun at hun kom til å fortelle sin side av historien. I forbindelse med lanseringen av hennes memoarer i 2023, som har tittelen «Love», og Netflix-dokumentaren «Pamela, a love story», har Pamela Anderson latt seg intervjue av CBS' journalist Jim Axelrod. People.com som har fått se intervjuet på forhånd, skriver at Pamela snakker om barndomstraumer, de seks ekteskapene, og også den stjålne videoen. Da journalisten spør henne hva hun ønsker at seerne skal forstå om den beryktede videoen, svarer Pamela:

– Det var stjålet eiendom. Det var to gale, nakne mennesker som var forelsket. Jeg mener, vi var nakne hele tiden og filmet hverandre og tullet, med de videoene var det ikke meningen at noen andre skulle se.

Hun la til:

– Og jeg har til dags dato ikke sett den.

Hun fortalte videre om sine følelser rundt filmen som ble stjålet fra parets safe i garasjen.

– Det var veldig sårende.

– Reddet av barna

Pamela og Tommy Lee fikk to sønner før de gikk fra hverandre. Brandon er i dag 26 og Dylan er 25. Pamela utdyper intervjuet hva som gjorde at hun kom seg gjennom den vanskelige tiden:

– Jeg var mor. Det reddet meg. Om jeg ikke var mor, tror jeg ikke jeg ville overlevd.

Hun forteller videre at hun har det godt for tiden, og at hun har reist seg og bygd en karriere på ruinene. Og hun understreker lattermildt:

– Men jeg er ingen jomfru i nød.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer