Pamela Anderson

– Pamelas revansj

Etter latterliggjøringen i 2022, har det skjedd noe uventet med Pamela Anderson.

PAMELA ANDERSON: 2023 tegner til å bli revansjens år for Pamela Anderson, etter latterliggjøringen i 2022. Bildet er fra Netflix-dokumentaren Pamela, al love story, som er produsert av sønnen Brandon Thomas Lee . FOTO: Netflix/Pamela a love story
PAMELA ANDERSON: 2023 tegner til å bli revansjens år for Pamela Anderson, etter latterliggjøringen i 2022. Bildet er fra Netflix-dokumentaren Pamela, al love story, som er produsert av sønnen Brandon Thomas Lee . FOTO: Netflix/Pamela a love story Vis mer
Publisert

I2022 opplevde Pamela Anderson det mange mener var en latterliggjøring av henne selv, karrieren og ekteskapet med rockeren Tommy Lee.

I den til tider karikerte fremstillingen i serien «Pam & Tommy» var bærebjelken den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra hjemmet til Pamela og ektemannen Tommy Lee i bandet Mötley Crüe, og som i private scener viser paret ha sex om bord i en båt.

Tok avstand

Pamela selv tok avstand fra serien og varslet hun ville fortelle sin egen i historie, både i bokform og i en dokumentar. I februar 2023 kom dokumentaren, som har Pamelas sønn Brandon Thomas Lee som en av produsentene.

En åpenhjertig, usminket og kanskje litt desillusjonert Pamela forteller om livet sitt mens hun ser gjennom gamle bilder og leser utdrag fra dagboken. Hun forteller om da hun ble misbrukt av barnevakten som liten, og at hun ikke tror hun kan leve med noen annen mann en barnas far, selv om det ikke fungerte mellom dem.

Vi får også bli med når Pamela, som da det ser som tråest ut i livet, plutselig får hovedrollen i musikalen «Chicago» på selveste Broadway.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer