Pamela Anderson

– Pamelas revansj

Etter latterliggjøringen i 2022, har det skjedd noe uventet med Pamela Anderson.

PAMELA ANDERSON: 2023 tegner til å bli revansjens år for Pamela Anderson, etter latterliggjøringen i 2022. Bildet er fra Netflix-dokumentaren Pamela, al love story, som er produsert av sønnen Brandon Thomas Lee . FOTO: Netflix/Pamela a love story
PAMELA ANDERSON: 2023 tegner til å bli revansjens år for Pamela Anderson, etter latterliggjøringen i 2022. Bildet er fra Netflix-dokumentaren Pamela, al love story, som er produsert av sønnen Brandon Thomas Lee . FOTO: Netflix/Pamela a love story Vis mer
Publisert

I2022 opplevde Pamela Anderson det mange mener var en latterliggjøring av henne selv, karrieren og ekteskapet med rockeren Tommy Lee.

I den til tider karikerte fremstillingen i serien «Pam & Tommy» var bærebjelken den famøse hjemmevideoen som ble stjålet fra hjemmet til Pamela og ektemannen Tommy Lee i bandet Mötley Crüe, og som i private scener viser paret ha sex om bord i en båt.

Tok avstand

Pamela selv tok avstand fra serien og varslet hun ville fortelle sin egen i historie, både i bokform og i en dokumentar. I februar 2023 kom dokumentaren, som har Pamelas sønn Brandon Thomas Lee som en av produsentene.

En åpenhjertig, usminket og kanskje litt desillusjonert Pamela forteller om livet sitt mens hun ser gjennom gamle bilder og leser utdrag fra dagboken. Hun forteller om da hun ble misbrukt av barnevakten som liten, og at hun ikke tror hun kan leve med noen annen mann en barnas far, selv om det ikke fungerte mellom dem.

Vi får også bli med når Pamela, som da det ser som tråest ut i livet, plutselig får hovedrollen i musikalen «Chicago» på selveste Broadway.

Og kanskje snur Pamela Andersons lykke akkurat der?

For samtidig med dokumentaren, lanserte Baywatch-stjernen nemlig selvbiografien sin «Love Pamela». Og i sin første uke i handelen føk biografienen rett opp på som nummer to på New York Times bestselgerliste, bare slått av prins Harry.

Pamela selv er overlykkelig over den varme mottakelsen, og på Instagram skriver hun at med bestselgeren har «en drøm gått i oppfyllelse»:

– Jeg har akkurat hørt nyheten. Boken min «Love, Pamela» er en New York Times Best Seller! Tusen takk fra bunnen av mitt hjerte, skriver Pamela.

– Treet smilte

I takkemeldingen har hun lagt ut bilde av et tre hun har adoptert i Central Park i New York, og plaketten bærer navnet til Pamela og sønnene Brandon og Thomas.

Og kanskje er nettopp treet et symbol på Pamelas revansj, og hvordan hun har reist seg det siste året?

Som hun selv skriver:

– Da jeg var i New York (på Broadway!) adopterte jeg the Tree of Heaven – et frø som har begynt å gro på en stein i Central Park.

Tree of heaven kalles gudetre på norsk, og er en art kjent for å klare seg under karrige forhold. Det blir ofte brukt som symbol på utholdenhet og håp i tunge tider.

– Jeg gjorde det for å hedre sønnene mine. Men jeg håper alle vil komme hit for å kjenne naturens glamorøse energi, skriver Pamela og forteller at treets ansikt smilte til henne.

– Drømmer går i oppfyllelse, når du minst forventer det. Aldri gi opp. Vi tjener alle på å holde ut tøffe tak. Vi mennesker kan greie det, med verdighet, hjerte og sjel.

Rørende takk til mamma

Pamelas sønner er åpenbart stolte av moren. Ikke bare kom eldstesønnen Brandon i forbindelse med dokumentaren med en svært rørende hyllest:

– Jeg er stolt over at folk endelig kan få et glimt av min mors sannhet. Jeg håper at folk til slutt vil skjønne at bak karikaturen de alle har likt opp gjennom årene, skjuler det seg en veldig ekte, veldig elskelig, omsorgsfull og følsom person som fortjener å bli beskyttet, satt pris på og feiret. Mitt håp er at filmen vil sette punktum for et veldig vondt kapittel i min mors liv. Jeg håper å kunne gi henne ro.

Begge sønnen har dessuten kommentert morens innlegg – og plasseringen på bestselgerlisten – med følgende ord:

– Din positive energi er så inspirerende. Jeg er så stolt av deg. Og så glad for at verden endelig får se DEN EKTE DEG! skriver Brandon.

Broren Dylan har kommenter morens innlegg slik:

– Glad i deg!!! Fortsett å være kompromissløst DEG!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer