Paris Hilton

Paris Hilton (35) stråler som aldri før

Hotellarvingen stjeler all oppmerksomheten fra moteeliten!

HVA SKJEDDE PARIS?: Hotellarvingen Paris Hilton (35) overrasker alle med superelegant antrekk! Foto: Abaca
HVA SKJEDDE PARIS?: Hotellarvingen Paris Hilton (35) overrasker alle med superelegant antrekk! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det én ting tv-profil, sanger og hotellarving Paris Hilton (35) IKKE er kjent for, så er det en fantastisk klesstil (og det til tross for at motefenomen Kim Kardashian startet sin karriere som Hiltons stylist). Det har hun dessverre bevist ved en rekke anledninger tidligere (bare se tilbake på dette ekstreme antrekket!). Men heldigvis ser det ut til at ting sakte, men sikkert har tatt en ny vending på klesfronten for 35-åringen, og vi mistenker at hun har byttet ut sin forkjærlighet for alt som er «blingbling» med en ny og dyktig stylist. Og han/hun må være flink - for Paris ser rett og slett helt utrolig ut om dagen!

Under Louis Vuttions «Art of Giving Love Ball» onsdag, stjal hotellarvingen - som faktisk har vært litt fraværende i media de siste årene, nemlig all oppmerksomhet fra moteeliten i en utfordrende, men delikat glitrende kreasjon i gull og sølv. Det eksklusive antrekket sikret 35-åringen plass på best kledd-listen under moteeventet - ja, til og med supermodellene hadde ikke noe de skulle sagt når hun tilsynelatende (og forståelig nok) poserte stolt i den transparente glitterkjolen. 

Og i det paparazziene trodde de hadde fått med seg alt, både dyp kløft og høy splitt, som avslører mer enn vanlig, overrasket Hilton nok en gang i det hun snudde seg og viste dem bakdelen!

Se bilder av hele antrekket nederst i saken!

LES OGSÅ: Paris Hiltons sextips!

Da var kjolens forside langt fra utfordrende lenger. Baksiden var nemlig totalt transparent og gjennom alt glitteret avslørte den både bein, rumpe og lår. Snakker vi nok en konkurrent til kampen om «rumpetronen»?

Paris Hilton arriving at the The Art of Giving Love Ball Naked Heart Foundation held at Louis Vuitton Foundation as part of Paris Fashion Week Haute Couture Fall/Winter 2016/17 on July 6, 2016 in Paris, France. Photo by ABACAPRESS.COM Foto: Abaca
Paris Hilton arriving at the The Art of Giving Love Ball Naked Heart Foundation held at Louis Vuitton Foundation as part of Paris Fashion Week Haute Couture Fall/Winter 2016/17 on July 6, 2016 in Paris, France. Photo by ABACAPRESS.COM Foto: Abaca Vis mer

Det er ikke første gangen Paris Hilton overrasker med utfordrende antrekk - selv om dette var nokså påkledd til å være henne. Og som oftest har det hatt motsatt effekt enn planlagt vil vi tro - resultatet har altså ikke vært så heldig. Men denne gangen overrasket hun positivt, og vi kommer faktisk ikke over hvor flott hun ser ut. Ikke bare takket være den ekstreme kjolen, som minner om de ekstravagante kreasjonene til luksusmerket Elie Saab, men på grunn av hele stylingen. Kjolen gikk rett og slett hånd i hånd med den enkle sminken og de volumiøse krøllene. 

LES OGSÅ: Paris Hilton blir tante!

Kan det se ut til at noen endelig har vokst opp? We hope so! For antrekk som dette vil vi definitivt se mer av fremover, Paris!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer