Påskekrim 2020: Her er årets anmeldelser!

Stort sprik i kvalitet på seriene vi skal binge i påskeferien.

PÅSKEKRIM 2020: Vi har anmeldt årets påskekrim fra NRK og TV 2 - resultatet ser du i saken! FOTO: NRK og TV 2
PÅSKEKRIM 2020: Vi har anmeldt årets påskekrim fra NRK og TV 2 - resultatet ser du i saken! FOTO: NRK og TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken er her om få strakser, og mer enn noen gang før trenger vi gode serier vi kan fordype oss inn i. Vi har binget årets påskekrim-serier for deg, slik at du vet hvilke du burde sette på når du skal kose deg med påskeegget!

Under følger en liste over våre favoritter - og de som ikke nådde helt opp. Men husk: smaken er som baken. God påske til deg og dine!

Agatha Christies: Den fjerde rytter

Terningkast: 2Sendes på TV 2 og TV 2 Sumo:Episode 1: skjærtorsdag 9. april kl. 21.40Episode 2: langfredag 10. april kl. 21.40Episode 3: påskeaften 11. april kl. 21.40

Denne krimserien, som består av tre episoder, har høstet gode kritikker i britiske medier - og kanskje ikke så rart, ettersom den ble sendt for første gang på BBC tidligere i år. Den er også blitt trykket til det britiske publikums bryst, og er blant de fem mest sette dramaseriene på BBC det siste året, ifølge TV 2.

Men helt ærlig, det skjønner jeg ingenting av. Serien begynner i og for seg bra; med en mystisk lapp som dukker opp i skoen til en død kvinne. Hva betyr de 10 navnene som står på lappen? Hvem er menneskene bak navnene? Har de en kobling til hverandre? Og hvorfor har bare ett av dem - Mark Easterbrook - et spørsmålstegn etter navnet sitt? Vi følger den rike og kjekke antikvitetsforhandleren, med det påskeklingende etternavnet, i jakten på meningen med listen. Handlingen foregår i London, anno 1961.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer