Påskekrim 2020: Her er årets anmeldelser!

Stort sprik i kvalitet på seriene vi skal binge i påskeferien.

PÅSKEKRIM 2020: Vi har anmeldt årets påskekrim fra NRK og TV 2 - resultatet ser du i saken! FOTO: NRK og TV 2
PÅSKEKRIM 2020: Vi har anmeldt årets påskekrim fra NRK og TV 2 - resultatet ser du i saken! FOTO: NRK og TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påsken er her om få strakser, og mer enn noen gang før trenger vi gode serier vi kan fordype oss inn i. Vi har binget årets påskekrim-serier for deg, slik at du vet hvilke du burde sette på når du skal kose deg med påskeegget!

Under følger en liste over våre favoritter - og de som ikke nådde helt opp. Men husk: smaken er som baken. God påske til deg og dine!

Agatha Christies: Den fjerde rytter

Terningkast: 2Sendes på TV 2 og TV 2 Sumo:Episode 1: skjærtorsdag 9. april kl. 21.40Episode 2: langfredag 10. april kl. 21.40Episode 3: påskeaften 11. april kl. 21.40

Denne krimserien, som består av tre episoder, har høstet gode kritikker i britiske medier - og kanskje ikke så rart, ettersom den ble sendt for første gang på BBC tidligere i år. Den er også blitt trykket til det britiske publikums bryst, og er blant de fem mest sette dramaseriene på BBC det siste året, ifølge TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer